Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Andere kleur ? Dat is best eenvoudig!

De zilverhandschoenen zijn vrij herkenbaar aan de grijze kleur. We krijgen regelmatig de vraag of deze handschoenen niet in andere kleuren te leveren zijn. Maar helaas, standaard worden alleen gemaakt in het grijs.

Eigenlijk is het katoen dat gebruikt wordt voor deze handschoenen niet eens grijs, maar naturel / wit. Maar door het zilvergaren dat er in verwerkt is, worden de handschoenen grijs van kleur. 

 

 

Zelf kleur aanbrengen

Het is echter vrij eenvoudig om de handschoenen (maar ook de sjaal en muts) een ander kleurtje te geven. Omdat het katoen dus niet is gekleurd, kan dit met een textielverf eenvoudig een ander kleurtje gemaakt worden. Katoen neemt de kleur goed op, dus dat werkt prima.

Standaard kleur zilverhandschoenen

Zilvergaren neemt echter geen verf op. Dat is eigenlijk maar goed ook, want dan zou er een laagje over het garen komen en wordt de werking van het zilver minder. Dat zilver geen verf opneemt, zorgt er dus voor dat ook na het kleuren, de handschoenen, muts en sjaal hun werking gewoon behouden. 

Gekleurde zilverhandschoenen

Ook eens proberen? Koop een zakje Dylon textielverf bij een paar handschoenen, muts of sjaal en ga er zelf mee aan de slag.

      04-10-2018 15:04     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden