Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Antibacterieel schoonmaakdoekje

Antibacterieel-schoonmaakdoekje

Het perfecte antibacteriële schoonmaakdoekje

De SilverButler is een 100% van zilvergaren gemaakte doek van 30 x 30 cm. Het voelt zijdezacht aan en is superhandig en multifunctioneel. Het is het ideale schoonmaakdoekje om bacteriën  te verwijderen van uw handen, uw mobiele telefoon of andere voorwerpen. 

Het zilverdoekje reinigt eenvoudig diverse voorwerpen die veel bacteriën (kunnen) bevatten. Voorwerpen die u dagelijks gebruikt, zoals uw mobiele telefoon of een toetsenbord. Door deze regelmatig te reinigen met het antibacteriële schoonmaakdoekje krijgen bacteriën veel minder kans. 

Voorkom verspreiding van bacteriën en ziektekiemen

Er zijn echter nog meer toepassingen voor dit doekje. Uw handen bijvoorbeeld kunnen veel bacteriën bevatten wanneer u op plaatsen komt waar veel mensen zijn. De zilverdoek helpt u in dit geval uw handen te reinigen en verdere verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te voorkomen. Maar ook fruit, de afstandsbediening of het dashboard van uw auto, kan eenvoudig gereinigd worden met dit zilveren antibacteriële schoonmaakdoekje.

Een laatste toepassing van de zilverdoek willen we u niet onthouden. Bent u verbrand in de zon en heeft u last van pijnlijke plekken? De zilverdoek zorgt direct voor verlichting! Het zilvergaren heeft een temperatuur regulerende werking en zal de warmte van uw huid snel afvoeren en zorgen voor verkoeling.



Weergave:


Bezig met laden...


| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden