Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zilvergaren /

Antibacterieel zilverdoekje

Zilverdoek, het perfecte antibacteriële schoonmaakdoekje

De SilverButler is een 100% van zilvergaren gemaakte doek van 30 x 30 cm. Het voelt zijdezacht aan en is superhandig en multifunctioneel. Het is het ideale schoonmaakdoekje om uw handen, uw mobiele telefoon of andere voorwerpen van bacteriën te ontdoen. 

Het zilverdoekje reinigt eenvoudig diverse voorwerpen die veel bacteriën (kunnen) bevatten. Voorwerpen die u dagelijks gebruikt, zoals uw mobiele telefoon of een toetsenbord. Door deze regelmatig te reinigen met het antibacterieel schoonmaakdoekje met zilver krijgen bacteriën veel minder kans. Weergave:


Bezig met laden...

Vele mogelijkheden

Er zijn echter nog meer toepassingen voor dit doekje. Uw handen bijvoorbeeld kunnen veel bacteriën bevatten wanneer u op plaatsen komt waar veel mensen zijn. De zilverdoek helpt u in dit geval uw handen te reinigen en verdere verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te voorkomen. Maar ook fruit, de afstandsbediening of het dashboard van uw auto, kan eenvoudig gereinigd worden met de zilveren antibacteriële schoonmaakdoek.

Een laatste toepassing van de zilverdoek willen we u niet onthouden. Bent u verbrand in de zon en heeft u last van pijnlijke plekken? De zilverdoek zorgt direct voor verlichting! Het zilvergaren heeft een temperatuur regulerende werking en zal de warmte van uw huid snel afvoeren en zorgen voor verkoeling.


| Meer

Onze gegevens

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden