Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen / Eczeem /

Best4Body dames shirt

Best4Body dames shirt
0 Reviews | Review toevoegen

Multifunctioneel en elegant dames shirt dat super functioneel is door zilvergaren. Effectief bij nare zweet luchtjes, koel in zomer, warm in winter.

€ 59,95
€ 49,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Dit dames shirt is door de antibacteriële, schimmel dodende en temperatuur regulerende werking zeer functioneel. Deze functies zijn te danken aan het zilvergaren dat in het t-shirt is verwerkt.
 

Geen zweetluchtjes meer

Voor alle dames die onaangename (zweet) geurtjes ervaren in bijvoorbeeld de zomer is dit t-shirt een echte uitkomst. Het zilvergaren in het t-shirt doodt de bacteriën die de luchtjes veroorzaken. Daardoor ruik je gegarandeert geen zweetlucht bij het dragen van dit shirt. Ideaal voor iedereen die zich onzeker voelt door de ongename geur van zweetlucht onder bijvoorbeeld de oksels. 

De combinatie van katoen en zilvergaren zorgt voor een snellere verdamping van overtollig vocht, waardoor je shirt dus ook droger blijft. 
 

Ook geschikt tegen huidaandoeningen

De antibacteriële en schimmeldodende werking van zilvergaren zorgt ervoor dat dit shirt ook geschikt is om huidaandoeningen tegen te gaan. Vrijwel overal waar bacteriën een negatieve rol spelen bij aandoeningen op de huid, kan dit shirt helpen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Eczeem
 • Psoriasis
 • Dermititis
 • hyperhydrosis (overmatig zweten)
 • Fenomeen van Raynaud

 

Ondershirt tegen de kou

Het zilvergaren in het shirt zorgt voor een betere doorbloeding in de huid. Zilver is erg geledend en daardoor in staat het magnetisch veld van het lichaam te versterken. Hierdoor worden haarvaatjes in de huid gestimuleerd en gaan open staan. Hierdoor kan bloed beter doorstromen. Betere doorbloeding betekent dat de lichaamseigen temperatuur ook in de huid in stand blijft. Dit is waarom kou verschijnselen aanzienlijk worden verminderd door het dragen van dit shirt. Deze eigenschap van zilvergaren maakt dit materiaal erg geschikt voor mensen die het altijd koud hebben. Zelfs als men last heeft van het Fenomeen van Raynaud.
 

Eigenschappen

 • Voorkomt gegarandeerd zweetlucht
 • Temperatuur regulerend (koel in zomer, warm in winter)
 • Effectief tegen huidaandoeningen
 • Vocht reducerend
 • 67% katoen, 23% polyester, 10% zilver
 • Verkrijgbaar in maat S - XL
Disclaimer : De antibacteriële werking van zilvergaren (biocide , CAS nr.  7440-22-4) vermindert het vermenigvuldigen van micro-organismen in textiel en voorkomt daarmee onaangename geur.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 59,95  € 49,95

3 of meer

€ 59,95  € 47,45

5 of meer

€ 59,95  € 44,95

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden