Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren / Zilversokken /

Best4feet zilversokken 12%

Best4feet zilversokken 12%
0 Reviews | Review toevoegen

Deze zilversokken met 12% zilvergaren worden door velen ervaren als super sokken. Bij diabetes en Raynaud klachten ongeëvenaard.

Standaard levertijd

Voor 16.30 besteld, morgen in huis

€ 21,95
€ 18,95
Prijs per Paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Zilversokken met 12% zilvergaren

Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn bijzonder aangenaam in gebruik. En bovendien effectief. Voor mensen met diabetes, slechte doorbloeding, kwetsbare huid en kou klachten, zijn deze sokken een geweldige oplossing.

Er is volop gedacht aan de eisen voor de kwetsbare huid. De sokken knellen niet en hebben platte naden. Er ontstaat dus geen irritatie of wrijving door het dragen van deze sokken. Daardoor kan er volop gebruik gemaakt worden van de werking van het zilver. 
 

Kwetsbare huid

Mensen met diabetes of bijvoorbeeld reuma ervaren vaak dat hun huid kwetsbaar wordt. Kou en tintelingen kunnen ontstaan als gevolg van slechte doorbloeding. De slechte doorbloeding zorgt ook voor het ontstaan van wondjes en beschadigingen aan de huid en nagelriemen. Wondjes zijn extra gevaarlijk wanneer er op de achtergrond een aandoening als diabetes of reuma aanwezig is, dus moet er voorkomen worden dat wonden ontstaan. En als er wonden zijn, er zo min mogelijk kans is op infecties.

En daar komen deze 12% zilversokken uitstekend van pas. Zilvergaren verbetert de doorbloeding (zie werking zilvergaren) waardoor meer voedingsstoffen naar de cellen van de huid worden vervoerd. Dit zorgt tevens voor een warmer gevoel. Daarnaast is zilver antibacterieel. Dus het doodt bacteriën die bijvoorbeeld bij wonden risico's veroorzaken. Hiermee kun je het risico op infecties tegengaan.
 

100% natuurlijk en geen bijwerkingen

Zilver is een natuurproduct en het zilvergaren bevat 99,9% zilver (bevestigd aan een polyamide draad). Er zijn geen risico's verbonden aan het gebruik. 
BEST4FEET® producten worden aanbevolen door de British Raynaud’s & Scleroderma Association. Veelvuldig wassen is niet van invloed op de werking.

Samenstelling: 80% katoen, 8% polyamide, 12% puur zilver

 

Eigenschappen van Zilversokken 12%:

 • Antibacterieel (helpen risico's op infecties te verminderen)
 • Verbeteren de doorbloeding in de huid / haarvaten (verwarmen de voeten en tenen daardoor)
 • Stoppen zweetvoetengeur binnen één uur!
 • Gebruik bij voetschimmel en zwemmerseczeem
 • Activeren een natuurlijk warmte-evenwicht: koel in de zomer, warm in de winter (wintervoeten)
 • Bevat 12% puur zilver (99,9%)
 • In de kleuren zwart, wit en beige

 

Belangrijk:
Voor een goede werking is het van belang dat de zilversokken dagelijks gewisseld worden voor een schoon paar. Door gebruik vormt zich vuil e.d. tussen het zilver en het huidoppervlak en vermindert daardoor de optimale werking. Indien de sokken ook 's nachts worden gedragen, 2x daags verschonen. Geen wasverzachter gebruiken.

 

Wasvoorschrift:

 • Max. 40°
 • Normaal wasmiddel
 • Geen wasverzachter
 • Niet in de droogtrommel

 

Werking van het zilver in de zilversokken

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik. Evenmin is het aantal wasbeurten van invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed zijn op de werkzaamheid van het zilver.

 Disclaimer : De antibacteriële werking van zilvergaren (biocide , CAS nr.  7440-22-4) vermindert het vermenigvuldigen van micro-organismen in textiel en voorkomt daarmee onaangename geur.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 21,95  € 18,95

2 of meer

€ 21,95  € 17,95

5 of meer

€ 21,95  € 16,95

10 of meer

€ 21,95  € 15,95

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden