Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 273 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.5 10
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zilvergaren / Zilversokken /

Diabetes sokken

Diabetes sokken

Als u diabetes heeft, dan weet u hoe belangrijk het is om goede sokken te dragen. Sokken zonder vervelende naden die voor wrijving kunnen zorgen en sokken die niet om de enkel knellen. De Best4Feet diabetes zilversokken voldoen aan al deze eisen.
 

Het beste voor u

De diabetessokken en kniekousen van Best4Feet hebben nog meer functies die cruciaal zijn voor mensen met diabetes. Het zilvergaren aan de binnenkant van de sokken zorgt voor een antibacteriële laag, waardoor de kans op ontstekingen bij wondjes geminimaliseerd wordt. Het zilver zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt, waardoor de temperatuur van de voeten wordt gereguleerd. Hierdoor zijn de diabetes sokken heerlijk verkoelend in de zomer en heerlijk warm in de winter. 

Mochten bovenstaande voordelen nog niet genoeg zijn. De sokken zijn ook erg geschikt tegen zweetvoeten en voetschimmel of zwemmerseczeem! Het zilver doodt de bacteriën die luchtjes veroorzaken. Hierdoor stopt de zweetvoetengeur binnen een uur. Gegarandeerd! Weergave:


Bezig met laden...


| Meer

Onze gegevens

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden