Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Inlegzolen /

Zooltjes tegen zweetvoeten

Zooltjes-tegen-zweetvoeten

Inlegzolen tegen zweetvoeten

Met blote voeten in uw schoenen kan heerlijk zijn, maar niet als u last heeft van zweetvoeten. De Medicovi inlegzolen met zilver kunnen u daarbij ondersteunen. Ze gaan zweetvoeten tegen, omdat ze helpen vocht sneller te verdampen en een goede ventilatie bieden.

De speciale inlegzolen voor zweetvoeten bevatten zilvergaren en hebben een slijtvast, bacterie- en schimmelwerend vinyl oppervlak. Het zilver in de zolen zorgt bij contact met vocht voor elektrische ladingen (ionen).  De hoge elektrische geleidbaarheid die hierdoor ontstaat, bevordert de verdamping van vocht en houdt uw voeten droog. De zilverionen dringen door in de bacteriën en onderbreken hun metabolisme wat de nare geur stopt. Het zijn namelijk de bacteriën op de huid die de oorzaak zijn van het ontstaan van geuren.

Best4Feet inlegzolen voor zweetvoeten stoppen de geur van zweetvoeten. In combinatie met onze andere zilvergaren producten creëert u een nog betere combinatie voor uw voeten.Weergave:


Bezig met laden...

Inlegzolen tegen koude voeten

Naast hun effectiviteit tegen zweetvoeten, werken deze zooltjes ook tegen koude voeten. Ze reflecteren de warmte die van de voet komt en bovendien stimuleert het zilver de doorbloeding waardoor de voeten ook worden verwarmt. Dit effect is uiteraard het sterkste wanneer gedragen in combinatie met de zilversokken.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief