Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Wol / Wanten /

Wanten Premium

Wanten Premium
3 Reviews | Review toevoegen

Super zachte lamswollen wanten die zorgen voor de perfecte isolatie tegen de kou. Deze wanten zijn van uitstekende kwaliteit en houden uw handen heerlijk warm.

€ 89,00
Prijs per Paar
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Wol staat bekend om zijn geweldig isolerende en warmte regulerende werking. Bovendien is het wol van een lam ook nog eens erg zacht. Wanten van Fellhof staan er om bekend te zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leder en lamsvacht. Het resultaat is een uitstekende en super warme want, die zorgt voor het genot van warme handen.

 

Isolatie tegen kou is het begin

Om te voorkomen dat handen en vingers koud worden is het belangrijk handen en vingers te beschermen tegen de kou van buiten. En wol is als geen ander materiaal bij uitstek geschikt om te beschermen tegen kou. Vooral mensen met het fenomeen van Raynaud zijn gevoelig voor koude prikkels, waardoor haarvaatjes zich sluiten en de doorbloeding vermindert. Mindere doorbloeding betekent dat het nog kouder voelt en dat moet voorkomen worden.
 

Bloedcirculatie zorgt voor warme handen

Wanneer isolatie tegen de kou met deze wanten van lamsvacht zijn we al goed op weg om warme handen te krijgen en te houden. Het beschermen tegen koude prikkels zorgt ervoor dat de haarvaatjes 'open' blijven en bloed goed kan doorstromen. Handen en vingers worden en bilijven dan heerlijk warm.

Soms is isolatie alleen echter niet voldoende voor warme handen. Mensen met Raynaud weten dat eenmaal koude handen niet eenvoudig warm te krijgen zijn. Daarvoor heeft Skafit de specialiteit van het huis voor, namelijk handschoenen met zilvergaren. Deze zorgen voor activering van de haarvaatjes en een betere doorbloeding. Deze zilverhandschoenen zijn daarmee de ideale handschoen om te dragen onder de wollen wanten en handschoenen.
 

Productbundel

De combinatie van wollen wanten en onderhandschoenen met zilver, geeft de best mogelijk isolerende werking van wol met de beste oplossing om de doorbloeding te verbeteren met zilvergaren. Een sterkere oplossing om uw handen warm te krijgen is haast niet denkbaar.
Daarom biedt Skafit deze elkaar aanvullende producten ook aan als bundel, waarbij u een aantrekkelijke korting ontvangt.
 

Mooie kleuren

  • Leverbaar in 4 mooie kleuren

 

Maatvoering

De wanten zijn verkrijgbaar in 4 maten, te weten  7, 8, 9 en 10. In de tabel hieronder kunt u zien welke maat voor uw hand geschikt is:

Maattabel handschoenen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Brenda - 27-01-2020 16:43

Fijne wanten, zilvergaren handschoenen er onder past perfect. Heerlijk warm.

Marian Duquesnoy - 25-02-2019 11:35

Heerlijk warme wanten,wel een maat groter dan de gemeten handomtrek

Johan Brouwer - 14-01-2019 17:16

Alles was naar wens, Prima, Cijfer 10+

Alle bundels met dit artikel:

25% Korting

Op het tweede artikel

€ 121,95

€ 113,71

Bestellen

25% Korting

Op het tweede artikel

€ 133,95

€ 122,71

Bestellen

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden