Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilverhandschoenen met lange mouwen (manchet) Bij Skafit houden we de oren open voor ideeën. Want hoe goed je product ook is, het kan altijd verbeterd worden. Een idee dat al vaker langs kwam was dat de mouwen van de handschoenen niet door iedereen lang genoeg bevonden werden. En dat uitte zich bijvoorbeeld als je op de fiets zit. De de mouw van je jas sluit net niet goed aan over de handschoen en de kou waait precies je mouw in. En dat is geen pretje, zeker niet wanneer je al erg gevoelig bent voor de kou.

Er is ons daarom gevraagd om de mouwen wat langer te maken. In overleg met de fabriek zijn we aan de gang gegaan. Maar hoe lang is dan gewenst? In overleg met dragers van de handschoenen en reumaconsulenten die de handschoenen voorschrijven, is uiteindelijk een passende lengte bepaald. Het resultaat mag er zijn. Een heerlijke handschoen, die ook de onderarm lekker warm houdt.. Inmiddels ligt de handschoen klaar om uitgeleverd te worden. Deze zijn in maat S/M en L/XL verkrijgbaar.

Dus wil jij ook een langere mouw aan je handschoen ? Bestel ze dan nu in onze webshop.
      15-04-2019 17:39     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 maurice ackermans Den Bsch -  10-10-2019

Eindelijk geen kille/koude handen meer! Chronisch probleem: altijd koude handen, zo erg dat ik 's winters bijna niemand een hand durf te geven. Ijskoud. Nu: lekker warme handen. Heerlijk. Dus "warm" aanbevolen!

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief