Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

SilverButler - Antibacteriel schoonmaak doekje
0 Reviews | Review toevoegen

Het ideale schoonmaakdoekje om uw handen, mobiele telefoon of andere voorwerpen van bacteriën te ontdoen.

Standaard levertijd

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

€ 13,95
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De SilverButler is een 100% van zilvergaren gemaakte doek van 30 x 30 cm. Het voelt zijdezacht aan en is een superhandig multifunctioneel doekje.

Het is bijvoorbeeld het ideale doekje om voorwerpen waar bacteriën in grote hoeveelheden aanwezig zijn schoon te maken. Denk hierbij aan uw mobiele telefoon, toetsenbord of andere veelgebruikte voorwerpen. Het wordt door deskundigen aangeraden regelmatig deze voorwerpen schoon te maken (zie ook artikel op AD.nl).

Er zijn echter nog veel meer toepassingen voor dit doekje:

  • Uw handen bevatten veel bacteriën. Zeker wanneer u op plaatsen bent geweest waar veel mensen zijn, zoals winkel centra, metro of bus of tijdens vakantie reizen. Of wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een griepepidemie is het verstandig om regelmatig uw handen met de SilverButler te wassen. U helpt hiermee besmetting en verspreding te verminderen.
  • Als u te lang in de zon heeft gelegen en verbrand bent zorgt de SilverButler voor verlichting. Maak het doekje nat en leg het op de pijnlijke plek. Het zilvergaren heeft een temperatuur regulerende werking en zal de warmte van uw huid snel afvoeren en zorgen voor verkoeling.
  • Fruit kan eenvoudig gewassen worden met de SilverButler. Even het fruit afnemen met het doekje en uw appel, peer of andere sappig fruit is klaar om gegeten te worden.
  • Bonus: het dashboard van uw auto bevat vaak veel stof. Wanneer u het dashboard schoonmaakt met dit doekje, dan blijft het tot wel 4 weken stofvrij ! Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per Stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 13,95

3 of meer

€ 12,95  € 9,95

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief