Selecteer je taal

Zilvergaren

Home Zilvergaren
Zilvergaren

Geen koude handen, voeten, zweetvoeten en voetschimmel meer?

Skafit producten bevatten zilvergaren en kennen een groot aantal voordelen. Onze producten worden vooral gebruikt tegen koude handen en voeten (Raynaud), maar ook de shirts en broeken zijn populair in de strijd tegen de kou en ongemakken aan de huid. Bijkomende voordelen zijn dat ze antibacterieel zijn en op die manier voorkomen dat zweetlucht gaat ontstaan.

Het antimicrobiële werking zorgt voor bestrijding van bacteriën, schimmels en zelfs virussen. Dit zorgt in de praktijk dat ze erg goed werken tegen nare luchtjes die anders door zweet veroorzaakt worden. Maar het kan ook infectierisico's verminderen, wat vooral gunstig is bij mensen die door een aandoening een hoger risico hebben op huidschade.

Het zilver is puur, volkomen natuurlijk, bevat geen chemicaliën of pesticiden en is niet giftig. Ook heeft vaak wassen door veelvuldig gebruik geen enkele invloed op de werking van het garen.

Bezig met laden...

Wat is zilvergaren?

Het is garen waarbij puur zilver is gehecht aan het oppervlak van een textielvezel. Hierdoor ontstaat een garen dat nog steeds heerlijk zacht is, maar dat tevens alle voordelen van zilver bevat. Zo is zilver antibacterieel, wat inhoudt dat bacteriën gedood worden. Bacteriën kunnen bij wonden infectiegevaar veroorzaken en is ook vaak verantwoordelijk voor nare luchtjes (denk aan zweetvoeten).

Het is zeer geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld sokken voor mensen met diabetes, sporters en wandelaars. Maar ook tijdens je werk zijn ze zeer functioneel.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0