Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Bezorging van uw bestelling

Al onze webshop artikelen worden standaard uit voorraad geleverd. Wanneer een bestelling (voor 16.00 uur) bij ons binnen is wordt deze dezelfde dag verwerkt en aangeboden aan Postnl (brievenbus post) of DHL for You (pakketpost). 

U ontvangt van ons een bericht waarin de gegevens van de zending worden vermeld, inclusief een verwachte levertijd.

Indien uw bestelling per DHL for You is verstuurd, dan ontvangt u via DHL een e-mail met track&trace informatie, zodat u uw bestelling kunt volgen.

DHL zal uw pakket aanbieden op het opgegeven adres van de bestelling. Indien u niet thuis bent zal DHL het hierna nog tweemaal proberen. U ontvangt van DHL een briefje "niet thuis", waarin dit bevestigd wordt. Indien de bestelling na deze 3 pogingen niet afgeleverd kon worden, dan zal het pakket terug gestuurd worden naar ons. In deze gevallen kunt u contact met ons opnemen om een nieuwe afleverafspraak te maken.

Mocht u vragen hebben over de zending of wanneer DHL aangeeft dat de bestelling is afgeleverd, maar u heeft deze niet ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Afhaalpunten

Wij werken niet met afhaalpunten van DHL en PostNL. Indien u een afleveradres opgeeft dat niet uw eigen adres is, maar een afleverpunt, dan is de aflevering voor eigen risico. Veelal worden onze leveringen niet geaccepteerd op een dergelijk afleverpunt. Extra kosten die wij moeten maken om een bestelling nogmaals te moeten versturen, zijn voor uw rekening.
 

Verzendkosten

Voor de verzending van bestellingen brengen wij slechts €2,95 verzendkosten in rekening. Ook wanneer bestellingen per pakketpost moeten worden aangeboden. Skafit zal indien mogelijk bestellingen per envelop versturen, dit om de verzendkosten (voor u) laag te kunnen houden. Voor verzending van bestellingen in Nederland en België boven € 50,- rekenen wij geen verzendkosten. Als een bestelling in meerdere leveringen moet plaatsvinden betaalt Skafit de extra kosten. Skafit levert bestellingen aan adressen in Nederland en België.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden