Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Slippers /

Dames slippers

Dames slippers tegen hielspoor


Weergave:


Bezig met laden...

Dames slippers van Sole

Sole slippers zijn anders dan gewone slippers. In tegenstelling tot de meeste andere verkrijgbare slippers, voorkomen de Sole slippers juist zere voeten en klachten zoals hielspoor en pijnlijke achillespezen.

Dit komt omdat de slippers van Sole een uniek orthopedisch voetbed hebben, dat ondersteuning geeft aan de voeten. De loophouding is optimaal door de steun onder de voetboog. Maar ook de demping in deze dames slippers is geweldig. Dit is te danken aan de gebruikte materialen.

Gerecycled kurk en Bloom Foam
Kurk staat bekend om zijn elastische en dempende eigenschappen en daarom heeft Sole gebruik gemaakt van dit materiaal. Middels het ReCORK programma, wordt gebruikte wijnkurken ingezameld en weer vermaakt tot een slipper. Niet alleen zeer comfortabel, maar dus ook milieu vriendelijk.

Een ander milieuvriendelijk materiaal dat gebruikt wordt is Bloom Foam. Dit is een schuim dat gemaakt wordt van schadelijke algen dat zich in wateren bevindt. Dit wordt uit die wateren gefilterd en vervolgens tot een supersterk dempend en ondersteunend materiaal gemaakt. Bloom Foam vervangt hierbij de het traditionele EVA materiaal dat doorgaans in de industrie gebruikt wordt.

Slippers tegen hielspoor en andere pijn aan de voeten

Het kenmerkende voetbed van Sole is dus ondersteunend en dempend, precies de eigenschappen die vaak ontbreken in teenslippers. En precies daarom zijn deze 'flipflops' zo effectief om voetklachten zoals hielspoor te voorkomen. Maar ook geschikt tegen achillespeesklachten, doorgezakte voorvoeten, vermoeide voeten en nog veel meer,

Sole slippers zorgen dus goed voor de voeten en voor het milieu. Wie wil dat nou ook niet ?| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden