Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 273 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.5 10
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wol / Handschoenen /

Handschoenen Premium

Handschoenen Premium
Reviews | Review toevoegen

Wie het beste wil dat er te krijgen is op het gebied van isolerende handschoenen, gaat voor de Premium handschoenen, gevoerd met super zacht lamsvacht. Ideaal in combinatie met zilverhandschoenen.

€ 89,00
Prijs per Paar
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Een beter isolerende handschoen dan deze met lamsvacht gevoerde lederen handschoenen is bijna niet denkbaar. De afwerking en gebruikte materialen is van de beste kwaliteit die er te krijgen is. Voor iedereen die last heeft van het fenomeen van Raynaud of van winterhanden, zijn deze handschoenen de perfecte aanvulling op de Skafit zilverhandschoenen. De wollen handschoenen zorgen dan voor een uitstekende isolatie, zodat kou geen vat kan krijgen op de (huid van de) handen. De zilverhandschoenen op hun beurt zorgen voor een verbetering van de doorbloeding, waardoor de handen warmer worden.

Natuurlijk zijn deze wollen handschoenen ook prima te gebruiken voor mensen die geen last hebben van het fenomeen van Raynaud of winterhanden, maar die gewoon last hebben van koude handen. Voor deze mensen geldt dat deze handschoenen zeker voldoende moeten zijn om heerlijk warme handen te krijgen en te houden.

Voor de mensen die echt een optimale combinatie nodig hebben om hun handen en vingers warm te krijgen hebben we een speciale aanbieding in de vorm van een product bundel. Zilverhandschoenen (als onderhandschoen of voor binnen) en de wollen handschoenen voor buiten over de zilverhandschoenen heen, met een mooie korting.
 

Maatvoering

Maattabel wollen handschoenen

Review toevoegen

Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons laat weten hoe u onze producten en service ervaart.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

Onze gegevens

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden