Selecteer je taal

Hielspoor

Home Toepassingen Hielspoor

Last van hielspoor?

hielspoor zooltjesHeb je pijn aan de hiel en vooral wanneer je bijvoorbeeld net uit bed komt? Dat kan maar zo hielspoor zijn. Een stekende pijn onder je hak, waarbij het lijkt also er een mes in gestoken wordt.

Oorzaak hielspoor

De hielpeesplaat heeft bij de meeste mensen een verkalking bij de aanhechting van de pees aan de hiel. Deze loopt naar de voorkant van de voet, waardoor deze enigszins op spanning staat.

Bij overbelasting, vaak door bijvoorbeeld het lopen op een harde ondergond, verkeerd schoeisel of een verkeerde loophouding, kan deze plek geïrriteerd raken en gaan ontsteken. Dit veroorzaakt de vervelende stekende pijn onder de hiel. Herstel kan soms lang duren of uitblijven, omdat de oorzaak van de problemen niet weggenomen worden. Zo blijf je ermee lopen en dus pijn houden. 

Bij Skafit hebben we daar een uitstekende oplossing voor, namelijk met water gevulde zooltjes!
 

Hielspoor zooltjes met water

Onze Medicovi hielspoor zooltjes zorgen voor uitstekende schokabsorbtie waardoor er geen drukpijn en irritatie meer is onder de hak. De druk wordt door het water ook direct verdeeld onder de gehele voet, waardoor de pijnlijke plek wordt ontlast.

Daarnaast zorgt het water in de zooltjes voor een massage onder de voet. Dit verbetert de doorbloeding wat nodig is om de pees sneller te laten herstellen. Door de variabele ondersteuning van het water in de hielspoor zooltjes worden de spieren en pezen in de voet als het ware getraind en zullen ze sterker worden, wat bijdraagt aan het voorkomen van nieuwe klachten.

Wil je meer weten over hielspoor? Lees dan alles over de oorzaak, de symptomen en de behandeling van hielspoor op www.hielspoor.com.

Bezig met laden...
Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes
Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes
(173)

49,00


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0