Selecteer je taal

Zilvergaren mutsen

Home Zilvergaren Zilvergaren mutsen
Zilvergaren-mutsen

Houd je hoofd warm

Vooral op het hoofd kan er veel warmte het lichaam verlaten en dus is het belangrijk om hiertegen te beschermen. De Skafit mutsen met zilvergaren zijn hiervoor ideaal. Door de omslag aan de onderzijde blijven ook de oren lekker warm. 


Zilvergaren muts bij chemo of huidproblemen

De zilvergaren muts is bij uitstek geschikt om te dragen wanneer het hoofd kaal is. Het antibacteriële zilver komt dan in contact met de huid, want een optimale werking geeft. Ook voor de doorbloeding in de haarvaatjes in de huid is het directe contact met het zilver belangrijk. Het magnetische veld van het lichaam wordt versterkt door het zeer geleidende zilver, waardoor het de doorbloeding kan stimuleren. Dit zorgt voor extra warmte en een aangenaam gevoel.

Door de antibacteriële werking is ook erg geschikt voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld bij eczeem of wanneer chemotherapie wordt ondergaan. 

Universele maat en diverse kleuren

De mutsen zijn er in 3 gangbare kleuren, namelijk grijs (zoals de handschoenen), zwart en navy blauw. Daardoor zijn de mutsen ook altijd goed te combineren met je kleding en valt het dus niet op dat het een muts betreft die functionaliteit biedt, naast het warm houden van je hoofd.

De maatvoering is one size fits all en daarom geschikt voor zowel dames als heren. Het is een vrij elastische muts, die bij de oren een omslag heeft voor een dikkere isolerende laag. 

Uiteraard is het comfort ook belangrijk, dus is het basismateriaal van heerlijk zacht (OEKO-Tex gecertificeerd) katoen en daardoor vocht afdrijvend en zacht tegen de huid.


0