Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Skafit Medical ‘Innovatieve Gezondheidsproducten’ richt zich al vele jaren op de promotie en distributie van medische hulpmiddelen, in het bijzonder voor voeten en handen. In 2002 zijn wij ons gaan specialiseren met een assortiment dat specifiek is gericht op de preventiezorg voor diabetespatiënten en producten voor de behandeling en verzorging van lichaamsaandoeningen zoals Hyperhidrose, Neurodermitis, Eczeem en het Raynaud-syndroom. Veruit het grootste deel van ons assortiment valt onder de CE markering 93/42/EEG, medische hulpmiddelen klasse I.


Een deel van ons assortiment wordt voorgeschreven door artsen en specialisten, een ander deel wordt aangeboden via onze webwinkel en bij een beperkt aantal dealers in Nederland, België en Luxemburg.
Wij presenteren ons veelvuldig op symposia, (vak-)beurzen en, vanzelfsprekend, bij onze dealers.

Samen met onze leveranciers volgen wij nauwgezet de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van voet- en lichaamsverzorging. In het bijzonder volgen wij de ontwikkelingen die verband houden met specifieke (huid-) aandoeningen. Extra aandachtspunten vormen daarin de zorg voor de diabetische voet en het syndroom van Raynaud.

Onze logistieke activiteiten worden uitgevoerd vanuit ons eigen magazijn in Scherpenzeel. Hierdoor hebben wij goede controle over de voorraad en kunnen wij waarborgen dat u altijd snel geleverd krijgt.

Uiteraard respecteren wij de rechten van onze klanten. Onze webwinkel voldoet daarom aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Voor u als consument betekent dit dat Skafit Medical BV zich houdt aan de wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, welke van toepassing zijn op de relatie Skafit Medical en consument. Wij zijn daarom gerechtigd tot het voeren van het keurmerk-logo 'Thuiswinkel Waarborg'.

Bent u nieuwsgierig naar onze artikelen, vraag dan eens vrijblijvend advies bij één van onze dealers of stuur ons een bericht . De MEDICOVI®-watergevulde massagezolen, de BEST4HAND® zilverhandschoenen en de BEST4FEET® medicinale zilversokken(9%) en zilverkniekousen(9%), zijn veilig en gemakkelijk te bestellen via onze webwinkel.

Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur antwoord!

Ondernemers!
Bent u ondernemer en geïnteresseerd in de promotie en distributie van onze artikelen? Maak dan vrijblijvend met ons een afspraak om de mogelijkheden in uw verzorgingsgebied te bespreken. Pedicures en praktijken voor podotherapie spelen voor Skafit Medical BV een belangrijke adviserende rol met betrekking tot de voorlichting van ons assortiment aan diabetici. Onze artikelen worden o.m. aangeboden en geadviseerd door/bij apotheken, fysiotherapeuten, podotherapeuten, pedicures, thuiszorgwinkels, drogisterijen en G&W Gezondheidswinkels.
 

Skafit Webshop B.V.
Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude
E-mail: info@skafit.nl
KvK-nr: 01153934
BTW-nr: 820785015.B01

info@skafit.nl| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden