Selecteer je taal
Home Over ons

Over ons

Skafit werkt voor jouw gezondheid!

Deze slogan hebben wij niet voor niets. Want met ons eigen assortiment zilverkleding willen wij je helpen je gezondheid te verbeteren. Skafit richt zich al vele jaren op de promotie en distributie van hulpmiddelen, in het bijzonder voor koude handen en koude voeten (syndroom van Raynaud). De focus ligt hierbij op een assortiment met zilvergaren producten dat zich richt op de warmte regulering en warmte reflectie. Daarnaast richten wij ons ook op preventiezorg voor de behandeling en verzorging van lichaamsaandoeningen zoals hielspoor en de diabetische voet.

Ons team staat voor je klaar!

We zijn in de afgelopen 10 jaar gegroeid van een 2-mans onderneming naar een gezellig team van 17 medewerkers. We hechten veel waarde aan onze klanten en vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom zit onze klantenservice elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden of persoonlijk advies te geven zowel telefonisch als digitaal. Onze mensen in het magazijn zorgen er elke werkdag weer voor dat jouw bestelling netjes wordt verpakt en verzonden. Last but not least, onze marketing & e-commerce afdeling zorgt ervoor dat onze website toegankelijk is en dat je natuurlijk op de hoogte blijft via onze sociale media. Zo proberen we samen je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Waar kun je ons vinden?

Onze activiteiten worden uitgevoerd vanuit ons eigen kantoor én magazijn in Renswoude. Doordat wij onze commerciële afdelingen én ons magazijn "in eigen huis" hebben, hebben we korte lijnen met elkaar. Zo kunnen we snel schakelen en goed zicht houden op de voorraad en waarborgen dat je op tijd jouw bestelling geleverd krijgt.

Op recept verkrijgbaar

Een deel van ons assortiment zilverkleding wordt door middel van een receptformulier voorgeschreven door (huis)artsen en specialisten. Hoe dit zit? Lees er hier meer over.

Belangrijk aspect

Uiteraard respecteren wij de rechten van onze klanten. Onze webwinkel voldoet daarom aan de gedragsregels. Voor jou als consument betekent dit dat Skafit zich houdt aan de wet- en regelgeving en gedragscodes van TrustedShops, welke van toepassing zijn op de relatie Skafit en consument.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Skafit B.V.
Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude
E-mail: info@skafit.nl
KvK-nr: 01153934
BTW-nr: 820785015.B01

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.