Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Fenomeen van Raynaud

Ziekte van Raynaud vingersLast van het Fenomeen van Raynaud (ook wel ziekte van Raynaud genoemd) en is het plaatje hiernaast erg herkenbaar voor wat er met jouw vingers gebeurt?

Skafit is de specialist op het gebied van hulpmiddelen om die ijskoude vingers (en tenen) te laten verdwijnen. De truc zit in het zilvergaren wat ervoor zorgt dat de doorbloeding verbetert en zo dus ook de handen en vingers weer warm maakt.Weergave:


Bezig met laden...

Fenomeen van Raynaud

Kenmerkend voor het Fenomeen van Raynaud is dat het witte, rode en paarse vingers veroorzaakt. Men heeft dan extreem koude handen en koude vingers. Ook kan dit effect zich ook voordoen bij de voeten en tenen. Het hebben van wintertenen kan een gevolg zijn van Raynaud.

Skafit producten met zilvergaren hebben zich in de afgelopen 15 jaren bewezen als effectief hulpmiddel tegen extreem koude handen en voeten. Dusdanig dat zelfs artsen en specialisten een groot aantal van deze producten voorschrijven aan mensen met het Fenomeen van Raynaud (regelmatig als gevolg van o.a. Sclerodermie, artrose, artritis, Raynaud enz.).

Ons assortiment producten op deze website dat kan helpen bij ziekte van Raynaud is divers. We hebben naast de standaard sokken ook kniekousen, dikke sokken met nog betere isolatie en sokken met een hoger zilverpercentage. Ook zijn er varianten zoals werksokken, sportsokken en sokken voor de gevoelige voeten, zoals bij diabetes.

Raynaud sokken

We hebben diverse verschillende soorten sokken die geschikt zijn om te dragen als u Raynaud heeft. Dat komt omdat in al onze sokken zilvergaren verwerkt is die de haarvaatjes 'openen' en waardoor een betere doorbloeding kan plaatsvinden. Er zijn Raynaud sokken die dun zijn, dik, kort of in kniekous variant. Voor iedere situatie is er dus een goede sok verkrijgbaar. Maar het belangrijste: uw voeten worden er lekker warm door.
 

Zilver handschoenen

De Raynaud zo kenmerkende witte vingers (vaak ook andere kleuren) kunnen worden verminderd en voorkomen door het dragen van onze zilver handschoenen. De zilverhandschoenen kunnen ook worden vergoed door de verzekering. De indicatie Raynaud is daarbij voldoende voor vergoeding. Zie hiervoor onze pagina www.skafit.nl/vergoedingen.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden