Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
0
Winkelwagen
€ 0,00

Shoppen op categorie

Toepassingen / Koude handen /

Skafit Zilver handschoenen 11%

Skafit Zilver handschoenen 11% 5 1
Zilverhandschoenen 11%
Skafit Zilver handschoenen 11%
Reviews | Review toevoegen

Super zachte handschoenen met een hoog percentage zilver (11%). Bovendien zit alles aan de binnenkant, waardoor de werking nog sterker is. Ideaal bij meer extreme koud of huidaandoeningen.

€ 44,95
Prijs per Paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze bijzondere handschoenen hebben een hoger percentage zilvergaren dan de 'standaard' uitvoering (11% t.o.v. 8%) en is bovendien gemaakt van nog zachtere materialen, namelijk viscose en polyamide. Wat deze zilverhandschoenen helemaal zo bijzonder maakt is dat al het zilvergaren aan de binnenkant van de handschoen zit. Hierdoor komt er effectief dus bijna 300% meer zilver in contact met de huid, waardoor de werking nog sterker is.
 

Stimulering van haarvaatjes en doorbloeding tegen kou

Voor het stimuleren van de haarvaatjes betekent dit natuurlijk goed nieuws. Meer stimulering betekent namelijk een nog betere doorbloeding om uw handen en vingers warmer te maken. Doordat het materiaal nog zachter is, voelt het ook nog prettiger aan. Voor mensen met iets opgezette vingers hebben deze handschoenen ook wat meer ruimte, zodat ze niet knellen bij de vingers. Bij de pols is het manchet iets langer, waardoor deze beter aansluit bij de mouw van uw kleding.

Bovenstaande eigenschappen maken deze handschoenen bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld het Fenomeen van Raynaud of van winterhanden. De zilverhandschoenen helpen om verkleuringen van de vingers door vernauwde haarvaatjes snel minder te laten worden.

 

Antibacteriële werking bij bijvoorbeeld eczeem

De aanzienlijke hoeveelheid zilver op de huid zorgt er ook voor dat bacteriën nog effectiever gedood worden. Bijvoorbeeld bij schimmels of eczeem zorgen bacteriën voor extra irritatie, waardoor de neiging tot krabben nog groter wordt. Dit kan dus voorkomen worden door deze handschoenen te dragen.

Ook bij werkzaamheden met (soms dikke) niet ventilerende (latex) handschoenen zijn deze handschoenen ideaal om onder de werkhandschoenen te dragen. Hiermee worden huidproblemen zoals eczeem of schimmels, die typisch zijn voor beroepen waar bijvoorbeeld latex handschoenen handschoenen gedragen worden, voorkomen.

 

Te dragen als onderhandschoenen (of binnen)

Let op: deze handschoenen werken tegen de kou op basis van stimulering van de bloedcirculatie, maar isoleren niet tegen koude buitenlucht. Wanneer ze buiten gedragen worden met koudere temperaturen (minder dan ongeveer 15 graden), dan dient er een handschoen overheen gedragen worden. Dit ter isolatie van de kou. Zilvergaren geleidt namelijk er goed warmte (en werken daarom o.a. ook zo goed), maar dit geldt ook voor kou. Binnen is het niet nodig om een handschoen over de zilverhandschoenen te dragen, aangezien daar geen kou 'op de handschoen kan slaan'.
 

Samenstelling zilverhandschoenen 11%

 • 76% Viscose
 • 11% zilvergaren
 • 10% Polyamide
 • 3% Lycra

 

Indicaties voor gebruik

 • Fenomeen van Raynaud
 • Winterhanden
 • Sclerodermie
 • Eczeem
 • Psoriasis
 • Artrose
 • Koude en tintelende handen na chemotherapie

Review toevoegen

Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons laat weten hoe u onze producten en service ervaart.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Chris -

Vlotte levering.
Handschoenen aangenaam om te dragen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 44,95

2 of meer

€ 44,95  € 42,95

3 of meer

€ 44,95  € 39,95

Onze gegevens

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden