Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen / Koude handen /

Skafit Zilver handschoenen 11%

Zilverhandschoenen 11%
Skafit Zilver handschoenen 11%
13 Reviews | Review toevoegen

Super zachte handschoenen met een hoog percentage zilver (11%). Bovendien zit alles aan de binnenkant, waardoor de werking nog sterker is. Ideaal bij meer extreme koud of huidaandoeningen.

€ 44,95
Prijs per Paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Deze bijzondere handschoenen hebben een hoger percentage zilvergaren dan de 'standaard' uitvoering (11% t.o.v. 8%) en is bovendien gemaakt van nog zachtere materialen, namelijk viscose en polyamide. Wat deze zilverhandschoenen helemaal zo bijzonder maakt is dat al het zilvergaren aan de binnenkant van de handschoen zit. Hierdoor komt er effectief dus bijna 300% meer zilver in contact met de huid, waardoor de werking nog sterker is.
 

Stimulering van haarvaatjes en doorbloeding tegen kou

Voor het stimuleren van de haarvaatjes betekent dit natuurlijk goed nieuws. Meer stimulering betekent namelijk een nog betere doorbloeding om uw handen en vingers warmer te maken. Doordat het materiaal nog zachter is, voelt het ook nog prettiger aan. Voor mensen met iets opgezette vingers hebben deze handschoenen ook wat meer ruimte, zodat ze niet knellen bij de vingers. Bij de pols is het manchet iets langer, waardoor deze beter aansluit bij de mouw van uw kleding.

Bovenstaande eigenschappen maken deze handschoenen bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld het Fenomeen van Raynaud of van winterhanden. De zilverhandschoenen helpen om verkleuringen van de vingers door vernauwde haarvaatjes snel minder te laten worden.

 

Antibacteriële werking bij bijvoorbeeld eczeem

De aanzienlijke hoeveelheid zilver op de huid zorgt er ook voor dat bacteriën nog effectiever gedood worden. Bijvoorbeeld bij schimmels of eczeem zorgen bacteriën voor extra irritatie, waardoor de neiging tot krabben nog groter wordt. Dit kan dus voorkomen worden door deze handschoenen te dragen.

Ook bij werkzaamheden met (soms dikke) niet ventilerende (latex) handschoenen zijn deze handschoenen ideaal om onder de werkhandschoenen te dragen. Hiermee worden huidproblemen zoals eczeem of schimmels, die typisch zijn voor beroepen waar bijvoorbeeld latex handschoenen handschoenen gedragen worden, voorkomen.

 

Te dragen als onderhandschoenen (of binnen)

Let op: deze handschoenen werken tegen de kou op basis van stimulering van de bloedcirculatie, maar isoleren niet tegen koude buitenlucht. Wanneer ze buiten gedragen worden met koudere temperaturen (minder dan ongeveer 15 graden), dan dient er een handschoen overheen gedragen worden. Dit ter isolatie van de kou. Zilvergaren geleidt namelijk er goed warmte (en werken daarom o.a. ook zo goed), maar dit geldt ook voor kou. Binnen is het niet nodig om een handschoen over de zilverhandschoenen te dragen, aangezien daar geen kou 'op de handschoen kan slaan'.

LET OP: deze handschoenen zijn niet geschikt voor intensief gebruik zoals bijvoorbeeld skiën of onder werkhandschoenen.
 

Samenstelling zilverhandschoenen 11%

 • 76% Viscose
 • 11% zilvergaren
 • 10% Polyamide
 • 3% Lycra

 

Indicaties voor gebruik

 • Fenomeen van Raynaud
 • Winterhanden
 • Sclerodermie
 • Eczeem
 • Psoriasis
 • Artrose
 • Koude en tintelende handen na chemotherapie

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Bram - 28-06-2020 10:56

Kan geen juiste beoordeling geven van de handschoenen, omdat mijn echtgenote veel last heeft van ijskoude handen van binnen uit. Dus geen oppervlakte kou, maar inwendige kou in beide handen. Zij gebruikt de handschoenen wel en ervaart dit als prettig.
Bram Menke 28-07-2020

Ineke - 27-05-2020 20:30

Prima handschoenen. Zijn heel zacht.

Koos - 19-07-2019 00:07

Het lijkt te helpen. Ik was maar kort in de gelegenheid om ze te gebruiken, toen steeg de temperatuur. Het gebruik een aantal keren voelde goed aan: de pijn verdween snel en mijn vingers kwamen weer op temperatuur

Bettina - 01-07-2019 16:50

Echt fijne handschoenen. Had ik al veel eerder moeten kopen.

Bettina - 11-06-2019 19:51

Toen ik de handschoenen ontvangen heb, dacht ik in eerste instantie ,dit werkt nooit. Maar ik kan zeggen, ik heb warme handen. Zodra ik de handschoenen aan heb beginnen mijn vingers te tintelen en binnen de kortste tijd heb ik warme handen.
Echt een aanrader.


Koos Gerringa - 19-05-2019 22:01

Wat te vroeg om een goed oordeel te geven met de zomer op komst, maar de eerste ervaringen zijn hoopgevend. Ze zitten perfect en aangenaam.
Later wellicht meer.

Brouwers - 14-05-2019 11:09

Helaas heeft het op mijn vingers geen uitwerking gehad. Maar een geweldige service van Skafit, toen ik de handschoenen terug gestuurd had, had ik binnen een korte termijn mijn geld terug ontvangen.

Mascha - 08-03-2019 22:11

Eindelijk warme vingers in de nacht, waardoor ik niet meer wakker wordt. Overdag zijn ze fijn te dragen omdat ze dun zijn, zonder harde randen en ik kan mijn telefoon ermee bedienen!

Margot - 06-03-2019 12:11

Ze zorgen voor heerlijk warme handen.Handig dun dus je kunt nog goed van alles vast pakken. Als je ze langer aan hebt lijkt het of je geen handschoenen aan hebt terwijl je handen toch warm blijven. Nadeel is dat je er erg vlug in blijft haken.

Jansen - 06-03-2019 07:54

Ze zitten erg lekker en zijn comfortabel dun. Erg makkelijk voor onder mijn winterwanten te dragen dus. Ik heb ze aangeschaft om dat ik steeds meer last had van het fenomeen v Raynaud en merk echt wel verschil en ben er superblij mee. Ik had heel voorzichtig 1 paar besteld maar ga zeker nog meer bestellen.

Hendrik - 02-03-2019 15:42

De zilverhandschoenen zitten lekker.
De zilverhandschoenen zijn effectiever dan de zilverhandschoenen met 8 % zilver.
Door het materiaal van de zilverhandschoenen zijn ze na het wassen snel droog.
Skafit heeft service hoog in het vaandel staan.
In de zilverhandschoenen die werden geleverd zat een fabrieksfoutje, één telefoontje naar Skafit en de volgende dag werd er al een nieuw paar handschoenen thuis bezorgd.

larsen - 09-02-2019 15:50

Ben al enkele jaren in het bezit van Skafit zilverhandschoenen 2 paar voor 32.95€ . Door het vele wassen verlies het wat van zijn warmtekracht (ik draag ze 7 à 8 maanden per jaar );Ik was er heel tevreden over en ken verschillende mensen die op mijn aanraden mijn voorbeeld gevolgd hebben .Het werd tijd om te vernieuwen en heb een weekje of twee terug de zilverhanschoen 11% besteld .Het is natuurlijk nieuw maar ze voelen voller en warmer aan .Daarom bestel ik nu een tweede paar zodat ik kan afwisselen

Chris - 25-09-2018 18:32

Vlotte levering.
Handschoenen aangenaam om te dragen.

Meer reviews

Aantal

Prijs per Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 44,95

2 of meer

€ 44,95  € 42,95

3 of meer

€ 44,95  € 39,95

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden