Selecteer je taal

Wanten

Home Wol producten Wanten
Wanten

Warme wanten

Wanten met schapenvacht zorgen voor een geweldige bescherming tegen de kou. Wie altijd last van koude handen heeft, heeft baat bij de enorme isolerende kracht van wol. Ook in het bijzonder geschikt voor mensen met het Fenomeen van Raynaud of winterhanden. Bekijk hieronder welke types en in welke kleuren deze beschikbaar zijn. Je kunt bij Skafit eenvoudig en snel hoge kwaliteit handschoenen kopen. En dan heb je vanaf morgen heerlijk warme handen!
Bezig met laden...
Sale Fellhof Trend Nappalan wanten
Fellhof Trend Nappalan wanten
(1)

69,90

79,90

Sale Fellhof Trend wanten
Fellhof Trend wanten
(6)

69,90

79,90

Fenomeen van Raynaud en winterhanden

Deze wanten kunnen een uitkomst bieden voor iedereen die last hebben van winterhanden of het fenomeen van Raynaud. Wol staat er om bekend dat het zeer goed isolerend werkt en dus zeer bruikbaar is tegen de winterse kou. De lamswollen voering is naast isolerend, ook nog eens bijzonder zacht en comfortabel. De wanten van Fellhof zijn met de hand vervaardigd en van de beste natuurlijke materialen gemaakt.

Om de best mogelijke functionaliteit te krijgen tegen de extreme gevolgen van Raynaud, waarbij witte vingers en zelfs blauw of paarse verkleuringen plaatsvinden, kun je de wanten zeer goed in combinatie met de zilverhandschoenen gebruiken. De combinatie van het verbeteren van de doorbloeding (zilverhandschoenen) en de isolatie tegen de kou van de wanten, maakt het de beste combinatie voor zelfs de meest hardnekkige kou klachten.


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.