Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Zilver inlegzolen

Zilver-inlegzolen


Koude voeten zijn zo weer warm

Niets is vervelender dan het hebben van koude voeten, of dat nu in de winter of zomer is. Het kan ook zijn dat u hier last van hebt omdat u diabetes heeft of lijdt aan het fenoneem van Raynaud.

Koude voeten kunnen pijnlijk zijn of ervoor zorgen dat u slecht slaapt. Natuurlijk doet u er alles aan om ze warm te houden. De zilver inlegzolen kunnen u ondersteunen in het creëren en behouden van heerlijk warme voeten.

Deze zolen bevatten namelijk 5% zilvergaren en bevorderen de bloedsomloop in uw voeten. Door een betere bloedcirculatie wordt de warmte van uw voeten in balans gebracht en heeft u weer aangenaam warme voeten. De inlegzolen zijn op maat te knippen en passen daardoor in iedere schoen.
 

Zweetvoeten verdwijnen

In afgesloten schoenen zoals werkschoenen en sportschoenen kunnen snel zweetvoeten en bijbehorende luchtjes gaan ontstaan. Met deze bijzondere inlegzolen kunt u dit voorkomen. Door de werking van het zilver worden bacteriën gedoodt die verantwoordelijk zijn voor de zweetvoeten lucht die in uw schoenen kan ontstaan. Deze inlegzolen tegen zweetvoeten zijn ook ideaal in combinatie met de Best4Feet zilversokken om zo het optimale resultaat te behalen.

| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden