Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Zilvergaren kleding

Voorkom overmatig zweten en nare luchtjes met ons zilvergaren t-shirt

Zilvergaren onderkledingKleding met zilvergaren is een geweldige uitkomst als je last hebt van overmatig zweten en bijbehorende nare luchtjes. Het zilvergaren in de shirts doodt bacteriën die de luchtjes veroorzaken. Bacteriën kunnen namelijk snel vermenigvuldigen in een vochtige omgeving en daarmee voor nare luchtjes zorgen. Naast het doden van bacteriën zorgt het katoen in combinatie met de zilvergaren (zilverionen) voor een snellere afvoer van vocht. En hierdoor blijf je dus ook droger. Ook dit zorgt voor een beperking in het vermenigvuldigen van bacteriën.

Raynaud shirt

Door dit t-shirt tegen zweet blijf je dus droger EN worden nare luchtjes voorkomen! Het is echter ook bijzonder geschikt om te gebruiken wanneer je vaak last heeft van (extreme) kou. Bijvoorbeeld bij het Fenomeen van Raynaud wordt deze kleding regelmatig naar grote tevredenheid gebruikt.
 

Zilvergaren effectief tegen verschillende huidaandoeningen

Ook bij eczeem, schimmelinfecties, psoriasis of andere huidaandoeningen kan zilvergaren kleding voor u een uitkomst zijn. Vooral bij beroepen zoals de brandweer, waarbij men vaak dichte niet ventilerende kleding draagt, kan het veel ongemakken voorkomen.Weergave:


Bezig met laden...

Onderkleding tegen (extreme) kou

Textiel met zilvergaren heeft verschillende nuttige functies en het verwarmen van het lichaam is een belangrijke. Het zilvergaren maakt gebruik van het magnetisch veld van het lichaam om zo de doorbloeding te verbeteren. Bovendien wordt door de geleidbaarheid van het zilvergaren warmte snel verspreid. Ook de reflectie van lichaamseigen warmte speelt een rol in de werking van deze onderkleding.

De manier waarop zilvergaren t-shirts en broeken het lichaam verwarmen, maakt deze bijzonder geschikt voor:

  • Het verwarmen van het lichaam voor hen die extra vatbaar voor zijn kou (zoals mensen met ziekte van Raynaud)
  • Voor wintersporters (tegen de kou, maar ook voorkomen van nare luchtjes na het skiën)Interesse in textiel met zilvergaren voor uw medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om bijvoorbeeld beroepsgerelateerde aandoeningen bij uw personeel te voorkomen!| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden