Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Zilvergaren kleding

Weergave:


Bezig met laden...

Voorkom overmatig zweten en nare luchtjes met ons anti zweet shirt

Kleding met zilvergaren is een geweldige uitkomst als u last heeft van overmatig zweten en bijbehorende nare luchtjes. Het zilvergaren in de shirts doodt bacteriën die de luchtjes veroorzaken. Bacteriën kunnen namelijk snel vermenigvuldigen in een vochtige omgeving en daarmee voor nare luchtjes zorgen. Naast het doden van bacteriën zorgt het katoen in combinatie met de zilvergaren (zilverionen) voor een snellere afvoer van vocht. En hierdoor blijft u dus ook droger. Ook dit zorgt voor een beperking in het vermenigvuldigen van bacteriën. Door dit t-shirt tegen zweet blijft u dus droger EN worden nare luchtjes voorkomen! Het is echter ook bijzonder geschikt om te gebruiken wanneer u vaak last heeft van (extreme) kou. Bijvoorbeeld bij het Fenomeen van Raynaud wordt deze kleding regelmatig naar grote tevredenheid gebruikt.
 

Zilvergaren effectief tegen verschillende huidaandoeningen

Ook bij eczeem, schimmelinfecties, psoriasis of andere huidaandoeningen kan zilvergaren kleding voor u een uitkomst zijn. Vooral bij beroepen zoals de brandweer, waarbij men vaak dichte niet ventilerende kleding draagt, kan het veel ongemakken voorkomen.

Interesse in textiel met zilvergaren voor uw medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om bijvoorbeeld beroepsgerelateerde aandoeningen bij uw personeel te voorkomen!| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden