Selecteer je taal

Hielspoor zooltjes

Home Inlegzolen Hielspoor zooltjes
Hielspoor-zooltjes
Last van hielspoor en allerlei hielspoor zooltjes al geprobeerd? Dan moet je de Medicovi hielspoor zooltjes toch maar eens proberen. Medicovi inlegzolen zijn gevuld met water en dat heeft behoorlijk veel voordelen. Het absorbeert schokken beter (dus minder pijn), maar belangrijker nog: het helpt de hielspoor te behandelen.

Hoe dat werkt? Eigenlijk vrij simpel. Het water absorbeert dus de schokken en zodoende heb je minder of zelfs geen pijn meer (en dat zou al heel fijn zijn, toch?). Maar de masserende werking van het water zorgt ook voor meer flexibiliteit van de verkalkte pees (hielpeesplaat). Ook verbetert de doorbloeding, waardoor de verkalking vermindert, de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de hielspoor (plantar fasciitis), verdwijnt.

Eindelijk dus van hielspoor afkomen? Bestel dan snel een paar Medicovi hielspoor zooltjes !
Bezig met laden...
Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes
Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes
(187)

49,90

Hielspoor zooltjes

Medicovi Twin-Heels hielspoor zooltjes bieden een adequate hulp ter voorkoming en bij de behandeling van hielspoorklachten. Door de activering van de voet wordt de doorbloeding sterk verbeterd. Dit is essentieel voor een snel herstel. De Medicovi hielspoor zooltjes behandelen niet alleen hielspoor, maar hebben tevens zeer gunstige eigenschappen bij knie-, heup en rugproblemen.

De Medicovi Twin-Heels hielspoor zooltjes zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor zijn ze juist geschikt bij een zogenaamd ‘hielspoor’. Deze zolen geven een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten. 
 

De werking van Medicovi Twin-Heels

Medicovi Twin-Heels waterzolen hebben een effectieve pijn ontlastende functie. De voortdurende waterbewegingen in de Medicovi Twin-Heels inlegzolen bevorderen de elasticiteit van de pezen. Tegelijkertijd heeft de daaronder liggende watergevulde hakbescherming een pijn verminderende functie. Deze combinatie van comfortabele voetmassage en druk beperkende ondersteuning van de hak, zorgt voor een effectieve werkzaamheid van de Medicovi Twin-Heels bij hielspoor.

Meer weten over hielspoor? Lees er hier alles over.


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies