Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Inlegzolen /

Inlegzolen hielspoor

Weergave:


Bezig met laden...

 

Hielspoor zooltjes

Hielspoor zooljtesMedicovi Twin-Heels hielspoor zooltjes bieden een adequate hulp ter voorkoming en bij de behandeling van hielspoorklachten. Door de activering van de voet wordt de doorbloeding sterk verbeterd. Dit is essentieel voor een snel herstel. De Medicovi hielspoor zooltjes behandelen niet alleen hielspoor, maar hebben tevens zeer gunstige eigenschappen bij knie-, heup en rugproblemen.

De Medicovi Twin-Heels zooltjes zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor zijn ze juist geschikt bij een zogenaamd ‘hielspoor’. Deze zolen geven een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten. 
 

De werking van Medicovi Twin-Heels hielspoor zooltjes

Medicovi Twin-Heels waterzolen hebben een effectieve pijn ontlastende functie. De voortdurende waterbewegingen in de Medicovi Twin-Heels inlegzolen bevorderen de elasticiteit van de pezen. Tegelijkertijd heeft de daaronder liggende watergevulde hakbescherming een pijn verminderende functie. Deze combinatie van comfortabele voetmassage en druk beperkende ondersteuning van de hak, zorgt voor een effectieve werkzaamheid van de Medicovi Twin-Heels bij hielspoor.

Meer weten over hielspoor? Lees er op www.hielspoor.com alles over.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden