Selecteer je taal

Inlegzolen diabetes

Home Inlegzolen Inlegzolen diabetes
Inlegzolen-diabetes

Inlegzolen diabetes en neuropathie

Een diabetische voet vraagt om extra verzorging. Bovendien moet er altijd goed gekeken worden naar hulpmiddelen die ervoor zorgen dat de bloedcirculatie goed is en dat er geen of een minimale kans is op het beschadigen van de voet.

De Medicovi watergevulde inlegzolen voor mensen met diabetes zorgen voor die goede bloedcirculatie door de continu variabele ondersteuning. Maar ze zijn er niet alleen voor de circulatie, ook de balans van uw lichaam wordt verbeterd met deze inlegzolen. Vooral mensen met neuropathie (gevoelloosheid en/of pijn in de voet) zijn hierbij gebaat. Waar de Medicovi Front vooral de voorvoet stimuleert en aan een betere balans werkt, zorgen D40 inlegzolen voor diabetes voeten voor een extra comfortabel gevoel. En bovendien kunnen neuropathie klachten daadwerkelijk verminderen door het dragen van deze inlegzolen.De juiste ondersteuning bij diabetes en neuropathie

Nog meer ondersteuning voor een betere bloedcirculatie in de voeten? Voor de diabetische voeten zijn er ook onze Best4Feet zilversokken. In combinatie met de inlegzolen voor diabetespatiënten zorgen voor de beste basis voor de gevoelige diabetische voet. 


0