Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Koude handen

Heeft u altijd koude handen? Skafit zilverhandschoenen zijn dan de oplossing. Deze handschoenen van katoen en zilvergaren stimuleren de doorbloeding door middel van een magnetisch veld. Dit veld wordt gecreëerd bij het contact van het zilver met de huid.

Het magnetisch veld geeft kleine elektrische ladingen af die de de haarvaatjes in de huid stimuleren en openen. Wanneer deze open gaan, kan bloed makkelijker doorstromen en worden uw handen warmer. 
 

Handschoenen bij Raynaud of winterhanden

Zilverhandschoenen zijn bij uitstek geschikt voor mensen met het Fenomeen van Raynaud en bij wat we winterhanden noemen. Deze handschoenen dienen als onderhandschoen of binnen te worden gedragen.Weergave:


Bezig met laden...

 

Bloedcirculatie problemen oorzaak koude handen

Koude handen en vingers kunnen het gevoel van 'dode' vingers geven. Meestal ligt de oorzaak bij een gebrekkige doorbloeding in de handen en vingers. Het Fenomeen van Raynaud of winterhanden en wintervingers zijn termen die vaak gebruikt worden. Jaarlijks gaan naar schatting 30.000 mensen met extreme kou klachten zoals winterhanden of wintertenen naar de huisarts, maar krijgen te horen dat er niets aan te doen is. 

Gelukkig is er wel degelijk een oplossing tegen koude handen. De handschoenen met zilvergaren of zilverdraad pakken daadwerkelijk het probleem van de gebrekkige doorbloeding aan. Het stimuleren van de haarvaatjes opent deze en zorgen ervoor dat bloed beter doorstroomt. De toegang van warm bloed naar de haarvaatjes zorgt er daadwerkelijk voor dat handen en vingers warmer worden.

De toepassing van zilvergaren is volstrekt veilig. Waar bijvoorbeeld vaat verwijderaars die nog wel eens worden voorgeschreven bijwerkingen hebben, zijn handschoenen met zilver zonder bijwerkingen en volkomen veilig te gebruiken.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden