Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Koude voeten

Heeft u ook altijd last van koude voeten? En dan niet alleen in bed of buiten, maar gewoon altijd? Dit komt vaak doordat de bloedcirculatie in uw voeten niet optimaal is. Vernauwde bloedvaatjes voorkomen een goede doorloeding en dus de aanvoer van warm bloed naar u voeten en tenen.

Skafit producten bieden hiertegen bijzonder goede oplossingen. 
 

Sokken tegen koude voeten

Onze sokken werken omdat ze de oorzaak van koude voeten aanpakken en niet alleen omdat ze comfortabel en een isolerende en warmte vast houdende werking hebben. Zilver sokken werken effectief tegen koude voeten omdat ze een magnetisch veld creëren dat kleine elektrische ladingen afgeeft. Deze kleine ladingen activeren en 'openen' de haarvaatjes (kleine bloedvaten) en zorgen er weer voor dat bloed beter kan circuleren. En dus krijgt u warmere voeten !Weergave:


Bezig met laden...

 

Inlegzolen tegen koude voeten

Medicovi water gevulde inlegzolen helpen uw voeten warmer te worden door een continue massage van uw voeten. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd.
 

Sokken en zooltjes de ideale combinatie

Het zal u niet verbazen dat een combinatie van de zilversokken en de water gevulde zooltjes de ideale combinatie zijn om uw voeten weer warm te krijgen. Dus aarzel niet als u snel van uw koude voeten af wilt komen en koop ze snel in onze winkel. Dan heeft u snel weer warme voeten!| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden