Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Koude voeten

Koude voetenHeb jij ook altijd last van koude voeten? En dan niet alleen in bed of buiten, maar gewoon altijd? En krijg je het maar niet voor elkaar om ze te verwarmen?

Dit komt vaak doordat de bloedcirculatie in je voeten niet optimaal is. Vernauwde bloedvaatjes voorkomen een goede doorloeding en dus de aanvoer van warm bloed naar je voeten en tenen. Het is dus belangrijk om de doorbloeding te verbeteren als je weer warme voeten wilt. Zilversokken kunnen daarbij heel goed helpen. Het zijn thermosokken, maar toch ook weer niet helemaal. Hoe het werkt? Bekijk onze producten en verwarm je voeten weer op een natuurlijke en snelle manier.
 

Sokken tegen koude voeten

Onze sokken werken omdat ze de oorzaak van koude voeten aanpakken en niet alleen omdat ze een isolerende en warmte vasthoudende werking hebben (zoals thermosokken). Zilversokken werken effectief tegen koude voeten omdat ze de doorbloeding daadwerkelijk verbeteren. Het zilvergaren versterkte het lichaamseigen magnetisch veld en geven kleine ladingen af die de haarvaatjes (kleine bloedvaten) activeren en 'openen'. Op deze manier zorgen ze er weer voor dat bloed beter kan circuleren. En dus helpen ze je koude voeten te verwarmen!Weergave:


Bezig met laden...

 

Inlegzolen tegen koude voeten

Een andere manier die goed werkt om koude voeten te verwarmen is door ze te masseren. Maar je natuurlijk niet de hele dag een voetmassage krijgen. Met de Medicovi water gevulde inlegzolen kan dat echter wel. Deze zooltjes helpen je voeten warmer te worden door een continue massage onder je voeten. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden je koude voeten weer warme voeten.
 

Sokken, zooltjes en schoenen de ideale combinatie

Het zal je niet verbazen dat een combinatie van zilversokken, watergevulde zooltjes en goed isolerende schoenen de ideale combinatie zijn om je voeten weer warm te krijgen. Deze combinatie is bij Skafit beschikbaar. Wacht dus niet langer en bevrijd je zelf van koude voeten en koop de oplossingen die je weer warme voeten geven.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden