Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Skafit Zilverhandschoenen - 2 paar
102 Reviews | Review toevoegen

Tegen (extreem) koude handen bij o.a. Raynaud en winterhanden, maar ook eczeem, psoriasis en meer. Ook uitstekend te gebruiken als thermohandschoenen (tijdens werk of wintersport).

€ 32,95
Prijs per 2 Paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Zilverhandschoenen voor warme handen

Koude vingers RaynaudDoor de toepassing van puur zilver ontstaat een natuurlijk warmte-evenwicht door het dragen van deze handschoenen. Bij contact van de huid met het zilvergaren worden de elekrische signalen van het lichaam door het zilver langs het lichaam geleid. Er ontstaat een magnetisch veld dat door de kleine elektrische signalen de haarvaatjes laat ontspannen waardoor ze 'open' gaan. Hierdoor wordt de bloedcirculatie in de handen verbeterd en worden de handen en vingers warmer.

Hierdoor zijn de zilverhandschoenen bijzonder geschikt om te dragen wanneer je last hebt van (extreem) koude handen en vingers (bijvoorbeeld bij reuma, Fenomeen van Raynaud en winterhanden). Ook zijn deze handschoenen geschikt als thermo handschoen, bijvoorbeeld onder skihandschoenen of werkhandschoenen.
 

Onderhandschoen (thermo handschoen) of binnen gebruik

De handschoenen zijn geschikt voor gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Vanwege de goede geleiding (van warmte en kou) van zilvergaren dient bij buitengebruik een goed isolerende handschoen of wanten over de zilverhandschoenen gedragen te worden. Op deze manier creëer je een isolerende laag en is de werking van de zilverhandschoenen optimaal. Heet is daarmee de beste manier om warme handen te krijgen. Wij adviseren de handschoenen gedurende langere tijd te dragen (dus niet alleen wanneer je naar buiten gaat) voor een optimaal effect.

Ook bij allergieën (tegen o.a. latex) en eczeem kunnen de zilverhandschoenen een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de klachten. Deze dunne katoenen handschoenen kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen. Zilvergaren heeft namelijk een antibacteriële en schimmeldodende werking. Irritatie aan de huid door deze bacteriën en/of schimmels wordt daardoor verminderd.

Door de combinatie van katoen met zilvergaren bevorderen de handschoenen de afvoer van vocht aan de handen, waardoor de handen droger blijven. Op drogere handen kunnen bacteriën minder makkelijk vermeerderen, waardoor irritatie hierdoor ook afneemt. Door deze eigenschappen zijn deze handschoenen zeer geschikt bij sporten zoals joggen of hardlopen. 
 

Reuma handschoenen

Mensen met o.a. reuma, arthrose en auto-immuun ziekten als sclerodermie, MCTD, etc. hebben vaak last van koude vingers (en tenen) met daarnaast tintelingen. De doorbloeding is niet optimaal, vanwege problematiek in de haarvaatjes van de huid. Zilverhandschoenen helpen deze klachten te verminderen, doordat ze de doorbloeding stimuleren. De elekrtische geleidbaarheid van het zilver zorgt voor het opnemen en afgeven van kleine elektrische signalen van het lichaam, die ervoor zorgen dat de haarvaatjes 'open' gaan staan. Wanneer deze open gaan staan kan er ook makkelijker bloed doorstromen.

Waar handschoenen met compressie druk uitoefenen op de vernauwde haarvaatjes om bloed er doorheen te persen, is de oplossing met zilvergaren eleganter te noemen. En bijzonder effectief.
Om deze reden worden deze handschoenen ook veelvuldig voorgeschreven door artsen op het gebied van reuma en interne geneeskunde. In geval van (risico op) wondjes, kunnen deze handschoenen zelfs vergoed worden door de verzekering (basispakket). Zie hiervoor onze pagina Vergoedingen.

BestSilver® producten worden aanbevolen door de British Raynaud’s & Scleroderma Association. 

Wanneer te gebruiken

  • Koude handen (bijvoorbeeld bij reuma, fenomeen van Raynaud of als gevolg van chemotherapie)
  • Koude handen en vingers als gevolg van doorbloedingsproblematiek (tijdens werk of bijvoorbeeld wintersport als thermohandschoenen).
  • Reuma
  • Auto-immuun ziekte zoals sclerodermie, MCTD, SLE, etc.
  • Arthrose
  • Eczeem
  • Psoriasis


De zilverhandschoenen zijn uitstekend toe te passen bij werkzaamheden waarbij handschoenen gedragen moeten worden en de kans op huidaandoeningen aanwezig is. Bijvoorbeeld latex handschoenen in medische beroepen, schoonmaak branche, werkhandschoenen (bijvoorbeeld bouw of brandweer). Kortom, handschoenen die diverse huidaandoeningen kunnen verhelpen en voorkomen. 

 

Maatvoering:

De maataanduiding in cijfers komt overeen met de lengte van de langste vinger (incl. nagel) in centimeters.

  • XS/S (6-6½ cm)
  • S/M (7-8½  cm)
  • L/XL (9-10½ cm)


Veelvuldig wassen is niet van invloed op de werking. Liggend drogen.
De zilverhandschoenen werken antistatisch, zijn daardoor ESD veilig en zijn geschikt voor gebruik in EPA omgeving.
Let op! De handschoenen kunnen fors krimpen in de was. Wij adviseren je om onze maattabel aan te houden.

 

Samenstelling:

88% katoen, 3% polyamide, 1% Elasthaan, 8% zilvergaren

 

Hoelang werkt het zilver in de zilverhandschoenen?

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen voldoende zijn gedurende het gebruik. Het aantal wasbeurten heeft weinig invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed waren.

 

Belangrijk:

Voor een goede werking is het van groot belang dat de handschoenen dagelijks gewisseld worden voor een schoon paar. Dit geldt ook wanneer de handschoenen als onderhandschoen worden gebruikt. Vuil, huidvet e.d. vormen een laagje tussen het zilver van de handschoenen en het huidoppervlak en verhinderen daardoor een optimale werking.  
  
Voorts adviseren wij de handschoenen te dragen tijdens de nachtrust. Daardoor wordt de gehele dag de werking sterk bevorderd! Het gebruik van crèmes e.d. in combinatie met het dragen van de handschoenen wordt afgeraden, aangezien daardoor het zilver niet in direct contact met de huid komt.

 

Opmerkelijk:

Wanneer de Skafit zilverhandschoenen worden gedragen kan het touchscreen van bijv, een smartphone worden gebruikt (wel minder eenvoudig):

Heb je vragen over het gebruik van de zilverhandschoenen bij specifieke aandoeningen? Neem dan contact op met onze servicedesk voor een passend advies: +31 (0) 33 2022 644.

Disclaimer : De antibacteriële werking van zilvergaren (biocide , CAS nr.  7440-22-4) vermindert het vermenigvuldigen van micro-organismen in textiel en voorkomt daarmee onaangename geur.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Henk - 22-06-2020 12:03

Doen wat ze moeten doen. Ik heb Raynaud en kan mijn vingers nu beter warm houden. Door de kleur vallen ze ook niet zo erg op. :-)

F.E. - 24-04-2020 10:54

Fijne handschoenen die mij een veilig gevoel geven als ik in de buitenwereld kom

Brenda - 07-02-2020 19:01

Fijne handschoenen. Gebruik ze dagelijks. Wel slijtgevoelige vingertoppen. Jammer dat ze er niet zijn met touchscreen. Bijvoorbeeld in de supermarkt zou het prettig zijn.
Heb ook het gevoel, door het veelvuldig gebruik en vaak wassen dat ze krimpen. Ondanks koud wassen en spoelen.

Michaël - 30-11-2019 02:28

Ik heb ze nu al een maandje in gebruik. Steeds in combinatie met een grotere handschoen. Tijdens vriestemperaturen net niet warm genoeg voor mij. Ze voelen wel comfortabel aan. Conclusie: tot nu toe best tevreden.

Harry - 28-11-2019 08:20

Is nu onderhand mijn 6de paar , je raakt ze snel kwijt 😃.
Maar voor mij is het een perfecte oplossing..

Renske - 26-11-2019 20:21

Onlangs deze Skafit Zilverhandschoenen aangeschaft. Dik tevreden over. Ik heb al een aantal jaren last van winterhanden en wintertenen/voeten. Elk jaar lijkt het wel erger te worden. Eerst zalf geprobeert, maar dat werkt niet meer. Toen ik deze handschoenen zag, heb ik ze meteen besteld. Ze 'doen' het goed. Veel minder last van jeuk en opgezette vingers. En ze zijn ook een stuk minder blauw en wit. Ik gebruik de handschoenen binnen en als ik naar buiten ga, doe ik er ook nog wanten overheen voor extra bescherming. Echt een aanrader deze Skafit Zilverhandschoenen.

Ann Vdh - 25-11-2019 09:24

helpen wel wat maar had er meer van verwacht, goed voor binnen, voor buiten niet voldoende zelfs met extra dikke want erover

anjuska grimbergen - 27-10-2019 12:53

lekker zacht en warm

Tindra - 25-10-2019 17:57

Warme handen tot in het noordelijkste puntje van Noorwegen!

Christine Lauwers - 14-10-2019 10:55

Ik gebruik ze heel veel, soms ook binnen. Voor buiten als het echt koud zal worden, doe ik er een ander paar handschoenen over.

Gerard Janssens - 12-10-2019 09:59

Aangenaam om te dragen.

M. Niels - 09-10-2019 20:56

Snelle levering en ze voldoen tot nu toe goed

Leida - 14-08-2019 20:05

Zien er mooi uit, maa heb ze nog niet gedragen, omdat de temperatuur nog te hoog is.

marx herman - 17-07-2019 22:51

zeer goed draag ze alle dagen kan er niet zonder

Glenn Lewis - 11-07-2019 17:43

De handschoenen zijn voor mijn neef in Zuid Afrika. Hij zegt dat ze heel comfortable zijn en dat ze goed werken.

Iniminie - 05-05-2019 10:40

Vlot bezorgd!
Heb met en zonder vingers.
Dragen prima. Enigste min punt is de afwerking van de vingerloze. Veel uitstekende draadjes .

Marcel Janse - 04-05-2019 16:38

Met de Skafit zilverhandschoenen is het een aanmerkelijk verschil in beleving van de huidpijn. Een fijn product! Ook keurig afgewerkt. Snelle bezorging. De handschoenen geven rust aan de handen en verminderen de huidpijn.

sigrid - 29-04-2019 11:07

Deze handschoenen draag ik overal en heb die ook altijd bij, zowel met als zonder vingers.
Zeer goeie service, ben ook nog van plan om de kousen ea te bestellen.

Van Bijnen - 23-04-2019 20:14

Prima handschoenen altijd bij de hand.

Anoniem - 08-04-2019 20:56

ik kan ze niet altijd aan bv als ik aan het werk ben.
Als ik ze aan heb voelt het prettig en zijn mijn handen lekker op temperatuur.

Hans Buijze - 04-04-2019 20:12

Ze geven een fijne ondersteuning bij de chemo van mijn vrouw.

Brenda - 30-03-2019 21:43

Prima handschoenen, heb ze heel vaak aan. Ook met boodschappen doen. Kan er alles mee, zelfs zakje bij de groente pakken. Heel fijn met koel artikelen pakken. Zo blij dat ik deze handschoenen gevonden heb.

anoniem - 21-03-2019 21:31

In het ziekenhuis werden handschoenen,sokken en ondergoed voor gesteld.Ik heb sclerodermie en had vaak dikke, koude en blauwe handen en voeten.Ik ben er erg blij mee, het geeft echt verlichting en heb geen koude ledematen meer.

anoniem - 17-03-2019 23:12

erg goed, ik ben afgelopen jaar aan mijn hand geopereerd en had altijd koude vingers door slecht werkende zenuwen. Mijn hand verkrampte hierdoor steeds door de kou, ik heb de zilverhandschoenen als onderhandschoen met skien gebruikt en mijn hand is slechts één keer verkrampt! top handschoenen dus!

Marian - 14-03-2019 16:16

Ben erg blij met de handschoenen. Ze werken echt. Jammer dat ik ze nu pas ontdekt hebt.
Mijn vader had hetzelfde probleem met dode vingers, voor hem ook besteld. Ook hij is er erg blij mee.

j.hoevenberg - 04-03-2019 08:00

tot op heden gaat het goed,prima handschoenen,prima service.

Florentien de Groodt - van Oppenraaij - 03-03-2019 11:23

Prima onderhandschoenen, zitten lekker warm.

Mil - 03-03-2019 10:19

Prima handschoenen. Werkt echt! Doe deze dagelijks aan. Na enkele minuten warme handen. Aan te raden.

Ann - 24-02-2019 20:06

Prima onderhandschoenen.

Ans - 24-02-2019 13:11

Ik merk niet heel veel van de warmte die ze zouden moeten geven. Het resultaat valt dus een beetje tegen. Het materiaal zit wel prettig.

J van den Heuvel - 23-02-2019 08:39

Was netjes verpakt binnen gekomen en ik heb er al veel plezier van gehad.
Groetjes j v d Heuvel

Gerard Walleyn - 18-02-2019 15:29

Ze zijn goed en houden op de fiets de koude op afstand !

Brigitte - 16-02-2019 22:17

Voor mijn Raynaud niet afdoende. Ze houden mijn handen wel beter warm dan gewone handschoenen, maar wanneer het erg koud is krijg ik toch witte vingers helaas.

Paul Oostelbos - 14-02-2019 17:58

Snelle levering en voldoen aan mijn behoefte aan warme handen

G. Sprenkels - 27-01-2019 16:32

Prima handschoenen en goede service

Nadine - 26-01-2019 09:57

ziekte van Raynaud pijnlijk maar dankzij jullie handschoenen kan ik mijn handen warm houden, draag ze winter en zomer

Josee - 24-01-2019 15:32

Heb de handschoenen nogal besteld, ben er zeer tevreden over. Ik draag ze heel veel en kan er bv. mee autorijden.

Jeani - 22-01-2019 13:54

Supersnelle levering en duidelijke informatie. Mijn schoonmoeder is erg blij met de handschoenen. Ze heeft haar handen weer lekker warm en ze kan er nog gewoon van alles mee doen.

Geerte - 21-01-2019 10:36

Echt super hou veel langer warme handen! Omdat de handschoenen niet zo dik zijn kan je veel handelingen gewoon doen. Snel verstuurd

Carola kallenbach - 20-01-2019 11:33

Zeer tevreden over mijn handschoenen,zeer snel geleverd.
Ga zeer zeker weer een keer bestellen.

Adri boden - 19-01-2019 12:07

handschoenen voldoen redelijk

Miranda - 16-01-2019 10:47

Prima handschoen

Fons N - 15-01-2019 22:38

Reeds jarenlang (helaas) gebruiker van deze handschoenen, ze zijn duurzaam, maar toch weer 2 paar erbij voor komende winter.

André - 11-01-2019 09:08

Handschoenen voldoen volledig,geen last meer van blauwe vingers.

L.B. - 05-01-2019 10:53

Geen enkel voordeel van de handschoenen, helaas! Vingers blijven 'dood'. Zowel met als zonder overhandschoenen. Heel jammer, ik had er hoge verwachtingen van.

J.A. Spies - 29-12-2018 17:00

Mijn handschoenen zijn vanmiddag bezorgd. Wat was ik blij en heb ze gelijk uitgeprobeerd,( nu maar hopen dat het werkt) en ja hoor eindelijk geen dode vingers meer toen ik mijn boodschappen ging doen. Wat ben ik blij dat ik deze handschoenen gevonden heb, het is het geld absoluut waard. Super !

Hendrik - 21-12-2018 17:09

Ik gebruik de zilverhandschoenen nu een aantal weken en ik merk wel verschil.
Ik heb nu minder last van koude hand.
Vriendelijke en bekwame klantenservice.
Correcte en snelle levering.
Met zilverhandschoenen aan werkt Touchscreen op tablet en telefoon bij mij niet.
Koud wassen en liggend drogen anders krimpen de handschoenen.

Boeters - 17-12-2018 05:42

Ondanks het beloofde warmen van de handen werkten ze in dit geval niet, 2 keer geruime tijd aangehad zonder een een verwachten warmte. Helaas!

Astrid meijer - 16-12-2018 14:01

Na jaren zoeken,zag ik een bericht op fb voorbij komen over dit produkt,al jaren last van dooie vingers,veel handschoenen gekocht,nu maar dit proberen,van de week besteld,en volgende dag binnen,top service,ik gebruik ze nu 2 dagen,n ik kan t nog niet geloven,t helpt,ik geloof t nog niet,omdat niets hielp,ik ben zo blij,ik dacht,dit kan toch niet?? Na jaren dingen aan t bedenken,dank jullie wel,ook voor jullie top service,mvg astrid

Petra - 13-12-2018 17:31

Ik heb de handschoenen nu al een maand gebruikt, zonder en met allerlei handschoenen erover en wanten, maar het doet helemaal niks. Ik begon met twee wintervingers, maar nu heb ik ze allemaal ..... Mijn handen worden gewoon koud, net als anders. En dat elke dag wassen is bijna niet te doen met drogen ervan, omdat het ook niet op de verwarming mag. Om de twee dagen ook geprobeerd, maar ze drogen niet snel! Voor mij een miskoop dus.

Mariska - 10-12-2018 16:45

Heb de zilverhandschoenen nu een week in gebruik samen met de leren handschoenen. Al de hele week geen witte vingers gehad. Eenmaal een keer een vingertopje, maar toen was ik met sinterklaasochtend ook langer dan een uur stilstaand in de kou buiten. Dus ja ik ben er heel blij mee. Was een investering, maar gelukkig was het het waard.

h.l.v.d.wal - 09-12-2018 14:41

gebruik de hand schoenen al langer heb ze op dokters advies aan geschaft
bevallen uitstekend
en een super snelle af levering
dus gewoon goed

Inge - 06-11-2018 12:57

Ik heb toen een setje van 2 paar zilverhandschoenen gekocht maar helaas, mijn verwachting is/was groter. Ik heb ze ook in de auto aan en nog witte vingertoppen...heel vervelend en naar mijn idee voel ik mij wat besodemieterd. Nergens zie je dat zilverdraadje in de handschoen terug, voor mij zijn het action-handschoentjes die je daar voor 2 euro kan kopen. Ik had er echt meer van verwacht, voor mij hebben ze helaas geen toegevoegde waarde. Ik heb ze regelmatig aan, in de auto, in de supermarkt, ook soms gewoon in huis, mijn vingertoppen blijven wit/geel. Weggegooid geld :-(

L. van der Kooi - 12-10-2018 13:07

Ik heb voor mijn zoon, die vrijwel altijd koude handen heeft, zilverhandschoenen met en zonder vingertoppen gekocht. Beide bevallen heel goed, echt een goede oplossing! Wel lastig voor mij dat ze zo vaak gewassen moeten worden, maar op zich: hemelaal tevreden.

Gerdien - 03-10-2018 20:26

De handschoenen besteld en vlot ontvangen. Heb maat M besteld, maar heb maat S/M ontvangen. Handschoenen zijn aan de krappe kant. Had dan liever op de site gezien dat maat S/M één maat is. Zou daarom voor een maat groter gaan. Dragen erg prettig, voelen zacht aan. Over het algemeen tevreden over de handschoenen.

Annemiek - 28-09-2018 20:04

Nu in de herfst, draag ik de handschoenen op de fiets naar werk. Zonder handschoenen krijg ik last van witte vingers vanwege Raynaud. Met de handschoenen aan heb ik er geen last van. Ben dus erg tevreden over het product.

S. Geerts - 26-06-2018 14:00

zeer snelle levering - correcte service. De handschoenen zelf moeten nog langer uitgetest worden, maar tot nu toe alleen maar positief!

Daniella - 22-06-2018 12:39

Ik heb de koude variant van dystrofie en bij mij werken de handschoenen wel. Bij extreme kou moet ik er nog wel gewone handschoenen over aan.

Sophie - 20-03-2018 16:11

Jammer dat het product voor mij totaal niet werkte.

Gelukkig kon ik rekenen op de medewerking van de klantendienst, die retour van het product alsnog mogelijk maakte.

bosmans r - 08-03-2018 11:57

zeer tevreden met de handschoenen
de oplossing voor iedereen met dode vingers in de winterperiode
draag er wel wollen handschoenen over

goede service hartelijk dank

D v Doorn - 08-03-2018 10:38

Heb de handschoenen gekocht maar heb er niet veel baat bij.Zijn toch behoorlijk prijzig en dan verwacht je er ook resultaat van. Heb de ziekte van Raynaud en heb handschoenen gedragen in wanten maar ook daar valt het resultaat tegen. Had er meer van verwacht.

Bos - 27-02-2018 18:16

Mooie dunne handschoenen, passen in mijn andere handschoenen, heb ze nu aan in extreme kou, bne tevreden. Moet ze wel met warme handen aantrekken, als je koude handen hebt als je ze aantrekt worden je handen niet meer echt warm.

rommelaere luc - 26-02-2018 16:14

bedankt voor de snelle levering en ik heb er al van genoten mijn handen hebben minder koud
mag je die handschoenen in de wasmachine wassen en op veel graden

Nijdam - 24-02-2018 16:39

Mijn handen blijven warm, wel (erg) jammer dat het touchscreen niet werkt met de handschoenen aan terwijl dit wel vermeld wordt op de website.

. - 23-02-2018 20:04

Bedankt voor de snelle levering.
En wat ben ik blij met de zilver handschoenen..
Echt een aanrader, door Atrose en andere problemen, was buiten zijn een ramp, nu heb ik weer plezier in wandelen ondanks de kou nu.👍😘

S godrie - 21-02-2018 20:35

+Mijn handen blijven idd langer warm .
+En de handschoenen zijn lekker dun .
-Touchscreens op je telefoon werkt niet met je handschoenen aan .

r. smeets - 20-02-2018 09:46

Helaas merk ik geen verbetering bij het van deze handschoenen.

Briek - 19-01-2018 17:19

Ben heel tevreden over de handschoenen, sinds ik de handschoenen gebruik heb ik geen symptomen van Raynaud weer gehad.

Ria - 18-01-2018 11:55

Goede pasvorm, de kleur is persoonlijk. Ik heb voor grijs gekozen.
Draagt comfortabel en behaaglijk.
Van de week besteld en vanaf dat moment draag ik ze alle dagen. ook in huis, wanneer ik wat uit de diepvries of koelkast pak.
Goed dat het een pakketje van 2 paar is, Je bent het gewoon nodig.

FRans - 16-01-2018 21:36

Goede bezorging en fijne behandeling. de handschoenen voelen goed aan ,nu minder last van dooie vingers. Als je de handschoenen aandoet voelen deze gelijk warm aan en nemen de warmte van je handen op

Arend Westert. - 16-01-2018 16:48

De handschoenen werken uitstekend. Ik heb ze dagelijks aan. Helaas slijten ze redelijk snel.

Godelieve - 08-01-2018 19:16

Eerst en vooral bedankt voor de snelle levering .
Mijn man is er supper tevreden mee , veel minder last van koude handen .
Hartelijk bedankt .

Jannie - 29-12-2017 14:09

Het werkt echt super mijn man heeft veel minder last van witte slecht doorbloede vingers is aan te bevelen voor iedereen super skafit toppie

Sanne - 23-12-2017 16:30

Erg fijne handschoenen, nu veel minder last van mijn winterhanden.

Jack Jeurissen - 17-12-2017 17:02

Nu een paar keer gebruikt en nog steeds koude handen. Ik merk geen enkele verbetering.

F. Scheepstra - 14-12-2017 19:51

Wat een verademing om niet met spierwitte, gevoelloze vingers thuis te komen. Prima produkt. Een aanrader

Margriet van Dijck - 09-12-2017 21:41

Allereerst compliment voor de prettige telefonische communicatie, het verzenden naar Frankrijk was geen probleem, verliep snel, product in goede conditie aangetroffen.
Ik heb een ernstige vorm van Reynaud en vond dit product aangeboden door de Sclerodermie patiëntenvereniging.
Het zijn mooie soepele handschoenen, ze nemen inderdaad de lichaamstemperatuur op, dat leverde in eerste instantie koude handen op.
Mijn advies is: handen op temperatuur brengen, niet tijdens Reynaud aanval aantrekken, handschoentjes op warme ondergrond leggen, dan aantrekken. Ideaal voor in en om het huis, als omderhandschoen te gebruiken maar voelen dan stijf aan. Prima product

T. Langenberg - 06-12-2017 19:04

Bevalt prima!

Bep Eegdeman - 04-12-2017 17:39

De handschoenen hebben geen enkele invloed op mijn koude handen. Mijn handen blijven koud.
Jammer. Kan ik ze verkeerd gebruiken? Dat lijkt mij onwaarschijnlijk.

Met vriendelijke groet ,
Bep

J.Th.Aartman 22-11-2017 - 28-11-2017 17:00

Dit de set die gekocht heb.
Ze werken zeer goed.
Ik heb 2 mensen laten gebruiken en deze het mail adres gegeven,
Deze hebben ook besteld en zeggen dat ze voldoen.
Ik heb een paar mee genomen naar mijn broer in Amerika.
Hij gebriuks en bevallen best,

MJ Jongeneel - 27-11-2017 19:59

Mooie kwaliteit. Nog niet gedragen. Snelle levering

Ton - 27-11-2017 08:33

Goede pasvorm, snel geleverd, lekker warm

Ron Linders - 23-11-2017 17:16

Wat een genot om deze handschoenen te dragen! Eindelijk warme vingers door een véél betere doorbloeding omdat er zilvergaren in verwerkt is. Snel en keurig op tijd geleverd. Heb direct ook de versie zonder vingertoppen besteld.

WENDY - 22-10-2017 10:58

Snelle levering, ook al woon ik in België. Kan ze op dit moment goed aan verdragen, als het kouder wordt is deze eerder voor onderhandschoen. Een dikke/ winter handschoen zou misschien fijn zijn.

D.Voortman - 04-10-2017 21:19

Ik heb de handschoenen geprobeerd ,

ze voldoen naar wens .

ria - 03-10-2017 10:49

snelle levering en goed verpakt, maar nog niet aangehad omdat het nog niet koud is geweest
Goed pasvorm ,

M.C. Hilhorst - 18-09-2017 23:27

Bedankt, ik ben erg blij met de super snelle levering van jullie echt top! Eindelijk de juiste handschoenen gevonden zodat ik eindelijk minder last zal hebben van mijn Raynaud echt super fijn!!

Nelly van den Dool - 16-09-2017 18:39

Snelle levering en heb minder last van mijn handen.

h.l.v.d.wal - 28-08-2017 08:57

snelle levering en een super product

René - 17-08-2017 08:24

Prima handschoenen, dun en soepel. Voor gebruik op de fiets zou een winddichte variant prettig zijn; zou ik er meteen bij bestellen!

Bie - 23-07-2017 17:02

super dunne handschoenen, net huid. heb er al verschillende nachten mee geslapen en mijn handen herstellen super.

Tineke Molendijk - 12-06-2017 11:13

Ik voel absoluut het verschil of ik zonder of met deze handschoenen slaap. Ik heb artrose en merk duidelijk verbetering

Jannie Melgers - 12-06-2017 11:06

Bijzonder positief! Ik ben al twee jaar klant bij jullie en gebruik de handschoenen dagelijks. zij zijn voor mij onmisbaar. Mijn huisarts was verbaasd over het resultaat. Zij had er nog nooit van gehoord.

Jolanda - 12-06-2017 11:05

Bedankt Skafit ! Veel minder last van Raynaud als ik de handschoenen s nachts draag. Het zou wel fijn zijn als er ook donkere kleuren zouden zijn.

Carolina van den Berg - 12-06-2017 11:04

onmisbaar: koude handen zijn niet helemaal tegen te gaan maar de handschoentjes helpen wel.
omdat de handschoentjes dun zijn kan ik ze aanhouden zelfs als ik iets uit portemonnee moet pakken. ze nemen niet veel ruimte in. ik kan niet zonder. koop ze al meerdere jaren.

Silvia - 12-06-2017 11:03

Toen ik de handschoenen op internet zag, had ik er mijn twijfels bij. Ze zien er dun uit en van zilverdraad had ik nog nooit gehoord. Maar nu ik ze eenmaal heb, kan ik eigenlijk niet meer zonder. Werkt erg goed tegen mijn koude handen.

Ineke Holthuis - 12-06-2017 11:03

Ben zeer tevreden over de bezorging en de producten bevallen mij goed.

Maaike Mulder - 12-06-2017 11:02

Heerlijk handschoenen! Op advies van mijn ergotherapeute besteld. Dik tevreden!

Christine van den Berghe - 12-06-2017 11:01

heerlijke handschoentjes
Lekker dun nemen weinig plek in in je tas of zakken.
Bovendien voelen ze zacht aan, maar ik kan niet zeggen, oei wat kreeg ik warme vingers.
Ik ben benieuwd hoe het gaat worden als het echt kouder is.
Ik heb ook de zilver kniekousen gekocht en die zaten ook heerlijk, maar ook daarvan kan ik niet echt zeggen dat ik nu warme voeten heb.
Hopelijk komt dit naarmate ik ze dagen achter elkaar draag.

y.klaassen - 12-06-2017 11:00

kan niet zonder : prima hulpmiddel bij Raynaud.
krimpen wel in de was.

G.J.H. van Dijk - 12-06-2017 10:59

Mijn "chemokuurhanden" - gevoelloosheid - hebben al na een paar dagen een zeer groot gedeelte van hun gevoel terug. De pasvorm is zelfs voor mijn kolenschoppen (ruime maat 11) goed.

BOGAERT Marnik - 12-06-2017 10:57

gewoon super:
wat beweerd wordt is ook de werkelijkheid, kunnen we voor 100% aanraden, mijn zwaar getraumatiseerde vingers hebben terug warm. Hierdoor is ook de pijn voor 80% verdwenen

Meer reviews

Aantal

Prijs per 2 Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 32,95

2 of meer

€ 32,95  € 29,95

4 of meer

€ 32,95  € 27,95

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op het tweede artikel

€ 38,45

€ 37,90

Bestellen

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden