Selecteer je taal

Inlegzolen

Home Inlegzolen
Inlegzolen

Medicovi watergevulde inlegzolen

De inlegzolen van MEDICOVI zijn revolutionaire en gepatenteerde water gevulde zolen voor mensen die veel staan of lopen. Deze zooltjes zijn ontwikkeld in samenwerking met medische experts van de Universiteit van Kopenhagen en de Aalborg Universiteit in Denemarken. Uitgebreide wetenschappenlijke tests bewijzen de werking van deze bijzondere inlegzolen.

Waarom werken deze inlegzolen zo goed? Vanzelfsprekend komt dat door het water. Je lichaam komt beter in balans door het staan op water. Daardoor is je loophouding beter en zul je minder klachten ervaren als achillespees pijn, hielspoor en spier gerelateerde klachten. Maar ook je rug zal merken dat je houding verbetert. Daarnaast geven de zolen een uitstekende demping tijdens het lopen. Demping is nodig om op harde ondergrond je gewichten te beschermen. Met deze twee belangrijke functies wordt lopen weer aangenaam en zonder pijn !Over Medicovi

MEDICOVI is een 100% Deens bedrijf en produceert al haar producten in eigen huis in Denemarken. Dit doen zij omdat zij vinden dat dat de enige manier is waarop ze er zeker van kunnen zijn dat de producten voldoen aan hun eigen hoge normen van kwaliteit.

De werking

De MEDICOVI water gevulde massagezolen werken drukontlastend en schokdempend. De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het gehele lichaam. Hierdoor worden pijnlijke punten onder de voeten ontlast en wordt ook eeltvorming voorkomen. Doordat de zolen zeer dun zijn passen ze in iedere schoen.

De bloedcirculatie wordt geoptimaliseerd door de masserende werking van de zolen. Dit helpt zeer effectief tegen hielspoor, vermoeide voeten, en koude voeten. Bovendien is water bijzonder schokabsorberend (beter dan gel zooltjes).

Ervaring

Ze maken al meer dan 20 jaar inlegzolen en zijn één van de grootste namen van Denemarken geworden in voetverzorging. Zij ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen de producten zelf om ervoor te zorgen dat de producten altijd innovatief en van hoge kwaliteit zijn. Na meer dan twee decennia hebben ze tienduizenden paren verkocht en ze hebben deze ervaring gebruikt om een aantal van de beste zooltjes te creëren en uw voeten gezond te houden.

Wetenschappelijk ontwikkeld en getest

De zolen zijn met hulp van de Universiteit van Kopenhagen (Afdeling Cellulaire en Moleculaire Geneeskunde) ontwikkeld en vervolgens getest in samenwerking met het Centrum voor sensomotorische Interactie aan de Universiteit van Aalborg. 


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.