Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

 

Medicovi Water gevulde inlegzolen

De inlegzolen van MEDICOVI zijn revolutionaire en gepatenteerde water gevulde inlegzolen voor mensen die veel staan of lopen. Deze inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met medische experts van de Universiteit van Kopenhagen en de Aalborg Universiteit in Denemarken. Uitgebreide wetenschappenlijke tests bewijzen de werking van deze bijzondere inlegzolen.

De MEDICOVI water gevulde inlegzolen werken drukontlastend en schokdempend. De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het gehele lichaam. Hierdoor worden pijnlijke punten onder de voeten ontlast en wordt ook eeltvorming voorkomen. Doordat de zolen zeer dun zijn passen ze in iedere schoen.

De bloedcirculatie wordt geoptimaliseerd door de masserende werking van de zolen. Dit helpt zeer effectief tegen hielspoor, vermoeide voeten, en koude voeten. Bovendien is water bijzonder schokabsorberend (beter dan gel zooltjes). Ervaar het nu zelf !Weergave:


Bezig met laden...

Over Medicovi

MEDICOVI is een 100% Deens bedrijf en produceert al haar producten in eigen huis in Denemarken. Dit doen zij omdat zij vinden dat dat de enige manier is waarop ze er zeker van kunnen zijn dat de producten voldoen aan hun eigen hoge normen van kwaliteit.

Ervaring

Ze maken al meer dan 20 jaar inlegzolen en zijn één van de grootste namen van Denemarken geworden in voetverzorging. Zij ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen de producten zelf om ervoor te zorgen dat de producten altijd innovatief en van hoge kwaliteit zijn.

Na meer dan twee decennia hebben ze tienduizenden paren inlegzolen verkocht en ze hebben deze ervaring gebruikt om een aantal van de beste inlegzolen te creëren en uw voeten gezond te houden.

Wetenschappelijk ontwikkeld en getest

De zolen zijn met hulp van de Universiteit van Kopenhagen (Afdeling Cellulaire en Moleculaire Geneeskunde) ontwikkeld en vervolgens getest in samenwerking met het Centrum voor sensomotorische Interactie aan de Universiteit van Aalborg. | Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden