Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

 

Geen koude handen, voeten, zweetvoeten en voetschimmel meer?

Best4Feet producten bevatten zilvergaren en kennen een groot aantal voordelen. Ze zijn antistatisch, ESD-veilig en geschikt voor gebruik in een EPA-omgeving. Door het gebruik van zilvergaren in bijvoorbeeld sokken en zolen, heeft u geen last meer van koude handen en voeten en is er minder kans op voetschimmel. Ook worden nare geurtjes en zweetvoeten bestreden.  Het zilver is puur, volkomen natuurlijk, bevat geen chemicaliën of pesticiden en is niet giftig. Ook heeft vaak wassen door veelvuldig gebruik geen enkele invloed op de werking van het garen.Weergave:


Bezig met laden...

Wat is zilvergaren

Het is garen waarbij puur zilver is gehecht aan het oppervlak van een textielvezel. Hierdoor ontstaat een garen dat nog steeds heerlijk zacht is, maar dat tevens alle voordelen van zilver bevat. Zo is zilver antibacterieel, wat inhoudt dat bacteriën gedood worden. Bacteriën kunnen bij wonden infectiegevaar veroorzaken en is ook vaak verantwoordelijk voor nare luchtjes (denk aan zweetvoeten).

Het is zeer geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld sokken voor mensen met diabetes, sporters en wandelaars. Maar ook tijdens je werk zijn ze zeer functioneel.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden