Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Zilversokken

Geen last meer van wintertenen en koude voeten!

Koude voeten in de herfst en winter? Niet meer met zilversokken van Best4Feet! Doordat er in de sokken natuurlijk en gepatenteerd zilvergaren is verwerkt, veranderen je koude voeten in no-time in heerlijk warme voeten. Geen last meer van wintertenenen dus! Dat komt doordat het zilver in de sok zorgt voor een natuurlijk warmte-evenwicht van je voeten. Bovendien stimuleert het de doorbloeding, waardoor je voeten nog sneller warm worden.

Zilversokken zijn ook bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van het Fenomeen van Raynaud.Weergave:


Bezig met laden...

 

Werking van het zilvergaren in sokken

Zilvergaren is breed toepasbaar vanwege vooral 2 bijzondere eigenschappen. 

  1. Zilvergaren creëert een magnetisch veld wanneer het in contact komt met de huid. 
    Hierdoor worden de haarvaatjes geopend en gestimuleert waardoor bloed beter kan doorstromen. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat de plaats waar dit gebeurt warmer wordt en bovendien een betere toevoer van voedingsstoffen aan de cellen op deze plekken. Dit houd de huid en onderliggend weefsel sterker en veerkrachtiger.
     
  2. Zilver heeft een antibacteriële werking. Het doodt de bacteriën die irritatie veroorzaken. Bijvoorbeeld bij wondjes kunnen bacteriën gevaarlijke infecties veroorzaken. Zilver doodt bacteriën omdat de positief geladen zilver ionen het metabolisme van de negatief geladen bacteriën onderbreken. Hierdoor gaat de bacterie dood. Ook de onaangename geur bij zweetvoeten (veroorzaakt door bacteriën) zal op deze manier binnen een uur worden verholpen!

 

Zweetvoeten (luchtjes) zijn verleden tijd!

Heb jij last van zweetvoeten? Dan moet je zeker zilversokken van Best4Feet proberen! In tegenstelling tot de vele sprays, poeders of crèmes die er tegen zweetvoeten zijn, is de werking van Best4feet sokken puur natuurlijk. Best4Feet maakt gebruik van puur zilver verwerkt in gepatenteerd zilvergaren.

Het zilver doodt de bacteriën die nare luchtjes veroorzaken binnen 1 uur! Bovendien zorgen de zilverionen in combinatie met het zachte aangename katoen voor een uitzonderlijk goede vochtafdrijving. Je voeten blijven beter droog waardoor er ook minder bacteriën ontstaan. 

Warme sokken

Vaak horen we dat mensen warme sokken willen om koude voeten warm te maken. Dat is natuurlijk logisch, maar om warme sokken te krijgen kun je iedere sok natuurlijk ook op de verwarming leggen. Altijd wel een goed idee natuurlijk, maar het gaat erom hoe je warme voeten krijgt door sokken. Dit heeft altijd te maken met de doorbloeding, in combinatie met de mate van isolatie tegen de kou. En juist op het gebied van stimulering van de doorbloeding zijn zilversokken een echte toegevoegde waarde. Uiteraard is er met de isolatie van onze sokken niets mis. Maar koude voeten blijven koud in dikke sokken als de bloedcirculatie niet voldoende is. Zilversokken helpen juist om de doorbloeding eenvoudig te verbeteren en zo warme voeten te krijgen. Dus in die zin zijn zilversokken zeker warme sokken !

Wat is zilvergaren?

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik. Evenmin is het aantal wasbeurten van invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed zijn op de werkzaamheid van het zilver.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden