Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 137 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zilvergaren /

Zilversokken

 

Zweetvoeten luchtjes zijn verleden tijd!

Heeft u last van zweetvoeten? Dan moet u zeker zilversokken van Best4Feet proberen! In tegenstelling tot de vele sprays, poeders of crèmes die er tegen zweetvoeten zijn, is de werking van Best4feet sokken puur natuurlijk. Best4Feet maakt gebruik van puur zilver verwerkt in gepatenteerd zilvergaren.

Het zilver doodt de bacteriën die nare luchtjes veroorzaken binnen 1 uur! Bovendien zorgen de zilverionen in combinatie met het zachte aangename katoen voor een uitzonderlijk goede vochtafdrijving. Uw voeten blijven beter droog waardoor er ook minder bacteriën ontstaan. 
 

Geen last meer van wintertenen en koude voeten!

Koude voeten in de winter? Niet meer met zilversokken van Best4Feet! Doordat er in de sokken natuurlijk en gepatenteerd zilvergaren is verwerkt, veranderen uw koude voeten in no-time in heerlijk warme voeten. Nooit meer last van wintertenenen dus! Dat komt doordat het zilver in de sok zorgt voor een natuurlijk warmte-evenwicht van uw voeten. Bovendien stimuleert het de doorbloeding, waardoor uw voeten nog sneller warm worden.

Zilversokken zijn ook bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van het Fenomeen van Raynaud. In dergelijke gevallen kan het zelfs worden voorgeschreven door uw arts en vergoed door de zorgverzekering.Weergave:


Bezig met laden...

 

Werking van het zilvergaren in sokken

Zilvergaren is breed toepasbaar vanwege vooral 2 bijzondere eigenschappen. 

  1. Zilvergaren creëert een magnetisch veld wanneer het in contact komt met de huid. 
    Hierdoor worden de haarvaatjes geopend en gestimuleert waardoor bloed beter kan doorstromen. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat de plaats waar dit gebeurt warmer wordt en bovendien een betere toevoer van voedingsstoffen aan de cellen op deze plekken. Dit houd de huid en onderliggend weefsel sterker en veerkrachtiger.
     
  2. Zilver heeft een antibacteriële werking. Het doodt de bacteriën die irritatie veroorzaken. Bijvoorbeeld bij wondjes kunnen bacteriën gevaarlijke infecties veroorzaken. Zilver doodt bacteriën omdat de positief geladen zilver ionen het metabolisme van de negatief geladen bacteriën onderbreken. Hierdoor gaat de bacterie dood. Ook de onaangename geur bij zweetvoeten (veroorzaakt door bacteriën) zal op deze manier binnen een uur worden verholpen!
 

 

Wat is zilvergaren?

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik. Evenmin is het aantal wasbeurten van invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed zijn op de werkzaamheid van het zilver.| Meer

Onze gegevens

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden