Selecteer je taal

Fris de hele dag door met Ionic+

Home Fris de hele dag door met Ionic+
Fris de hele dag door met Ionic+
Skafit Ionic onderkleding
Fris de hele dag door met Ionic+®

Als je last hebt van een onaangename zweetgeur of zweetvlekken kan dat voor een vervelend gevoel zorgen. Het liefst geniet je de hele dag door van een fris gevoel zonder na te hoeven denken aan vlekken of een geur.  Uiteraard combineer je dit in het meest ideale geval met een comfortabel gevoel.  In deze blog  vertellen we je graag meer over de nieuwe Ionic+® technologie en waarom de Skafit Ionic+® onderkleding niet in jouw kledingkast mag ontbreken.

Zweetgeur, waar komt dat vandaan?
Iedereen heeft wel eens last van een onaangename zweetgeur. Zweet heeft van zichzelf geen geur maar doordat kleding  nauw contact heeft met de huid ontstaat een warme en vochtige omgeving dat leidt tot de groei van bacteriën. De toenemende groei van deze bacteriën kunnen tot onaangename geuren en vlekken leiden.
Wat als er nou een manier is om de groei van bacteriën op natuurlijke wijze te remmen en de mogelijke lichaamsgeuren en zweetvlekken te verminderen? Als antwoord op deze vraag heeft Skafit Ionic+® onderkleding ontworpen.  

Wat is Ionic+®?
Bij Skafit maken wij gebruik van de Ionic+® technologie. Door deze technologie in onze onderkleding te verwerken komen er positief geladen ionen vrij als deze ionen in contact komen met (lichaams-)vocht. Deze ionische werking  remt actief en op een natuurlijke wijze de groei van de bacteriën op de huid af. Door deze technologie in verschillende stoffen te integreren ontstaat een krachtige bescherming tegen bacteriën, lichaamsgeuren en vlekken.  De Skafit Ionic+® onderkleding is ontworpen om jou fris en zelfverzekerd de dag door te laten komen met jouw comfort in gedachten.

Skafit Ionic+® onderkleding
De antibacteriële werking van de Skafit Ionic+® onderkleding is niet de enige reden om deze onderkleding in jouw kledingkast te hebben.  Onze onderkleding maakt gebruik van platte naden en een naadloze afwerking. Dit zorgt voor extra comfort.  Daarnaast is de Skafit Ionic+® gemaakt van zachte (ademende) en elastische stoffen die zich naar je lichaam vormen. Dit is alles zorgt voor een perfecte balans tussen een goede pasvorm en comfort.

Ook met een fris gevoel de dag door?
Ontdek vandaag nog ons assortiment Ionic+® onderkleding en ervaar zelf het comfort en de voordelen van de Ionic+ ®technologie de hele dag door.
 
    30-05-2024 16:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.