Selecteer je taal

Mooie herfstwandelingen zonder koude voeten

Home Mooie herfstwandelingen zonder koude voeten
Mooie herfstwandelingen zonder koude voeten
Herfstwandelingen zonder koude voeten

Ook zo'n liefhebber van de herfst?

Hou jij ook zo van de veranderende sfeer tijdens de herfst? De bladeren kleuren in vele verschillende tinten, rode bessen schitteren aan de takken en er heerst een ander licht. Maar in de ochtenden en in de avonden wanneer het buiten het mooist is zijn de temperaturen vooral aan de grond vaak al best fris.

Met of zonder hond

Of je nu regelmatig met de hond een ronde doet of van wandelingen in de natuur houdt. Als de voeten koud worden is het snel gedaan met de pret. Sommige mensen lijden vanwege het fenomeen van Raynaud zelfs al onder koude voeten bij temperaturen die anderen niet eens als koel ervaren. Het duurt lang tot de voeten na zo een wandeling weer warm worden.

Dikke sokken of winterschoenen wil men nog niet aan en zodra de zon tevoren komt zweten daarin ook gauw de voeten.

Bijzondere sokken zijn de oplossing

Er zijn gelukig sokken die dit probleem oplossen en echt, je zult ze geweldig vinden! Onze Sports outdoor zilversokken hebben niet alleen een extra zachte dikke voetzool maar houden door het erin verwerkte zilvergaren de lichaamswarmte vast en geven die terug aan de voeten. Het zilvergaren stimuleert door zijn geleidende eigenschappen bovendien de bloedcirculatie. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je ook tijdens langere wandelingen warme voeten blijft houden. De Sports outdoor sokken kunnen prima in loop-, sport- of wandelschoenen worden gedragen.

De Skafit sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en omdat ze ook nog eens ademend zijn en vocht snel afvoeren zorgen zij voor een super comfortabel gevoel. Verder beschikt zilver over uitstekende temperaturregulerende eigenschappen, zodat zij altijd voor een aangenaam voetklimaat zorgen.

Wacht niet. Bestel jouw herfstsokken bij Skafit en kijk uit naar de herfst!

      28-09-2023 09:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.