Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Voorkom zware benen tijdens het reizen Professionele chauffeurs leiden een stressvol leven. Volgens officiële rapporten van het Federaal Instituut voor Arbeidsveiligheid en Gezondheid (BAuA, DLD) worden beroepen in de transport- en logistieke sector vaker gekenmerkt door een hoge werkintensiteit en zware fysieke belasting. Deze arbeidsomstandigheden weerspiegelen zich ook in negatieve gezondheidseffecten in deze beroepen. Naast fysieke eisen lijden professionele chauffeurs vaak aan mentale stress: alleen in de vrachtauto, gescheiden van familie of partners, met slechts een paar sociale contacten. Het resultaat: professionele chauffeurs krijgen bovengemiddelde gezondheidsproblemen:
- Een van de grootste problemen is het gebrek aan beweging, wat vroeg of laat kan leiden tot schade aan het bewegingsapparaat.
- Professionele bestuurders worden ook vaak beïnvloed door hart-, bloedsomloop- en stofwisselingsstoornissen.
- Lang zitten in de bestuurderscabine kan leiden tot veneuze trombose been die in het ergste geval longembolie kan veroorzaken.
 

Voorkom het optreden van trombose


Of je nu een koerier bent, een vrachtwagenchauffeur of piloot - compressiekousen worden aanbevolen voor degenen die heel lang achter het stuur moet zitten. Ze verlichten niet alleen de aders, ze kunnen ook vocht retentie voorkomen en zo een zittende trombose voorkomen. Omdat compressiekousen vaak moeilijk zijn aan te doen en niet altijd comfortabel zijn om te dragen, zijn ze niet erg populair bij professionele bestuurders. 

Zilveren "Vital "kousen bieden een goed alternatief voor het gevoel van zware benen en worden beschouwd als een zeer comfortabel alternatief. Als de beste elektrische geleider kan het zilvergaren in de kousen de microcirculatie van de huid stimuleren, wat resulteert in een betere doorbloeding, minder vocht retentie en minder vermoeide voeten en zware benen. En vooral ook veel comfortabeler dan knellende compressiekousen.
      24-10-2018 15:39     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden