Selecteer je taal

Handschoenen

Home Wol producten Handschoenen
Handschoenen

Warme handen met wol gevoerde handschoenen

Voor iedereen die altijd koude handen hebben zijn handschoenen met wol een erg goede oplossing. Onze handschoenen met wol / lamsvacht zijn de best isolerende warme handschoenen die er zijn. Ze zijn superzacht door de voering met wol en houden je handen lekker warm. De lederen handschoenen in diverse mooie kleuren zijn bovendien mooi om te zien en van de beste oerdegelijke Duitse kwaliteit. 

Bezig met laden...
Handschoen Fellhof Nappalan Trend
Handschoen Fellhof Nappalan Trend
(3)

69,90

Handschoenen Fellhof Premium
Handschoenen Fellhof Premium
(15)

89,00

Raynaud en winterhanden

Voor iedereen die door winterhanden of het fenomeen van Raynaud extreem koude handen en vingers heeft, zijn de met wol gevoerde handschoenen een uitkomst.Wol staat er namelijk om bekend dat het zeer goed isolerend werkt en dus zeer bruikbaar tegen de winterse kou.

De handschoenen van Fellhof zijn van de beste materialen gemaakt. De lamswollen voering is naast isolerend, ook nog eens bijzonder zacht en comfortabel. 

Om de best mogelijke functionaliteit te krijgen tegen de extreme gevolgen van Raynaud, waarbij witte vingers en zelfs blauw of paarse verkleuringen plaatsvinden, kun je de wollen handschoenen zeer goed in combinatie met de zilverhandschoenen gebruiken. De combinatie van het verbeteren van de doorbloeding (zilverhandschoenen) en de isolatie tegen de kou van de wollen handschoenen, maakt het de beste combinatie voor zelfs de meest hardnekkige kou klachten.

De combinatie is nu verkrijgbaar in een voordelige bundel korting, dus aarzel niet en koop deze geweldige oplossing.


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0