Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Wol in handschoenen, wanten, schoenen en pantoffelsHet is algemeen bekend dat wol een uitstekende bescherming biedt tegen de kou. Het heeft een geweldige isolatie waarde en door de ventilerende eigenschappen blijft het ook droog en dus warm.

Gelukkig kunnen we tegenwoordig heel goed gebruik maken van deze eigenschappen, door er handschoenen, wanten, schoenen en pantoffels van te maken. Zo kunnen handen en voeten heerlijk warm blijven door deze super isolerende producten. Niet alleen het wol zelf is van de allerbeste kwaliteit, ook het leder dat verwerkt is in de producten (van Fellhof) zijn absoluut top!

Deze producten zijn zeer geschikt voor mensen die het vaak of nagenoeg altijd koud hebben. Zeker mensen met winterhanden, wintertenen of het fenomeen van Raynaud zullen deze producten absoluut kunnen waarderen.


Weergave:


Bezig met laden...

1 reviews

49,00

5 reviews

89,00

0 reviews

99,00 169,00

1 reviews

49,00

3 reviews

89,00

 

Specialist in koude handen en voeten

Bij Skafit zijn we al sinds vele jaren specialist op het gebied van koude handen en voeten. En dan vooral door het leveren van zilverhandschoenen en zilversokken die de bloedcirculatie verbeteren.

Zilverhandschoenen zijn echter vooral te gebruiken als 'onderhandschoenen'. Het contact met de huid zorgt voor het openen van de haarvaatjes en zo wordt de doorbloeding beter en dus de handen warmer. Er is alleen wel een goede isolerende handschoen nodig om dat proces van het zilvergaren ongestoord (dus zonder kou die door de handschoenen geleid worden) haar gang te laten gaan. De combinatie van de bloedcirculatie bevorderende zilverhandschoenen of zilversokken en de super isolerende met lamsvacht / wol gevoerde producten zorgen voor heerlijk warme handen en voeten.

Vragen over de werking van zilvergaren producten of wolproducten? Neem gerust contact op of laat een bericht achter op onze chatfunctie.| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden