Selecteer je taal

Wol producten

Home Wol producten
Wol-producten

Het is algemeen bekend dat wol een uitstekende bescherming biedt tegen de kou. Het heeft een geweldige isolatie waarde en door de ventilerende eigenschappen blijft het ook droog en dus warm.

Gelukkig kunnen we tegenwoordig heel goed gebruik maken van deze eigenschappen, door er handschoenen, wanten, schoenen en pantoffels van te maken. Zo kunnen handen en voeten heerlijk warm blijven door deze super isolerende producten. Niet alleen het wol zelf is van de allerbeste kwaliteit, ook het leder dat verwerkt is in de producten (van Fellhof) zijn absoluut top!

Deze producten zijn zeer geschikt voor mensen die het vaak of nagenoeg altijd koud hebben. Zeker mensen met koude handen, wintertenen of het fenomeen van Raynaud zullen deze producten absoluut kunnen waarderen.

Bezig met laden...
Fellhof merinowollen colsjaal antraciet
Fellhof merinowollen colsjaal antraciet
(0)

41,90

Sale Fellhof merinowollen colsjaal roze
Fellhof merinowollen colsjaal roze
(0)

37,90

41,90

Sale Fellhof merinowollen muts geel
Fellhof merinowollen muts geel
(0)

32,90

34,90

Sale Fellhof merinowollen muts zwart
Fellhof merinowollen muts zwart
(0)

32,90

34,90

Sale Fellhof muts met bol antraciet
Fellhof muts met bol antraciet
(0)

39,90

44,90

Sale Fellhof muts met bol geel
Fellhof muts met bol geel
(0)

39,90

44,90

Sale Fellhof muts met bol roze
Fellhof muts met bol roze
(0)

39,90

44,90

 

Specialist in koude handen en voeten

Bij Skafit zijn we al sinds vele jaren specialist op het gebied van koude handen en voeten. En dan vooral door het leveren van zilverhandschoenen en zilversokken die de bloedcirculatie verbeteren.

Zilverhandschoenen zijn echter vooral te gebruiken als 'onderhandschoenen'. Het contact met de huid zorgt voor het openen van de haarvaatjes en zo wordt de doorbloeding beter en dus de handen warmer. Er is alleen wel een goede isolerende handschoen nodig om dat proces van het zilvergaren ongestoord (dus zonder kou die door de handschoenen geleid worden) haar gang te laten gaan. De combinatie van de bloedcirculatie bevorderende zilverhandschoenen of zilversokken en de super isolerende met lamsvacht / wol gevoerde producten zorgen voor heerlijk warme handen en voeten.

Vragen over de werking van zilvergaren producten of wolproducten? Neem gerust contact op of laat een bericht achter op onze chatfunctie.


0