Selecteer je taal

Wol producten

Home Wol producten
Wol-producten

Natuurlijke materialen om je warm te houden tijdens de koude dagen

Het is algemeen bekend dat wol een uitstekende bescherming biedt tegen de kou. Al in de vroege middeleeuwen gebruikten mensen schapenvacht als warme kleding. Dankzij de grote duurzaamheid van het materiaal, en de unieke eigenschappen, zijn lamsvellen een van de belangrijkste soorten huiden van vandaag de dag. Het heeft een geweldige isolatiewaarde en door de ventilerende eigenschappen blijft de wol ook droog en dus warm. Bij Fellhof besteden ze al ruim 30 jaar extra veel aandacht aan het kiezen van natuurlijke, hoogwaardige materialen en weten ze heel goed gebruik te maken van de unieke eigenschappen van wol, door er o.a. warme handschoenen, leren wanten, wollen mutsen, winterschoenen en pantoffels van te maken.Waarom zou je kiezen voor wol?

Wol is ademend, temperatuurbalancerend en vochtregulerend, soepel en elastisch, duurzaam en zeer scheurvast. Bovendien heeft het zijn eigen unieke warmte en voelt het niet koud aan. Wol reinigt zichzelf wanneer het in aanraking komt met frisse, zuurstofrijke lucht. Het lanolinegehalte van wol beschermt ook de huid. Daarnaast is wol hygiënisch en heeft een antibacteriële werking. Dankzij de speciale constructie van wolvezels is schapenvacht een thermostaat en hygrostaat in één. Dat wil zeggen; het verzamelt geen warmte in de zomer of bevriest in de winter. Wol zorgt ervoor dat je handen en voeten lekker warm kunnen blijven tijdens de koude winterdagen. 

Wat kun je doen aan koude handen en koude voeten?

Heb jij altijd last van koude handen of koude voeten? De producten van Fellhof zijn ook zeer goed te combineren met de Skafit zilverhandschoenen en zilversokken. De zilverhandschoenen (of zilversokken) stimuleren de doorbloeding en de wollen handschoenen (of warme winterschoenen) zorgen voor de isolatie zodat de kou buiten kan blijven. Maar naast de diverse producten voor je handen en voeten hebben we ook een passend assortiment van warme mutsen en sjaals. Kortom, bij Skafit vind je een geselecteerd assortiment aan diverse warme producten voor dames en heren zodat je de koude winter warm tegemoet gaat. 

Nieuwsgierig geworden? Bestel snel je favoriete producten want voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd!  Mocht je persoonlijk advies willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zij helpen je graag verder. 


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.