Selecteer je taal

Optimaal resultaat uit je zilverhandschoenen halen

Home Optimaal resultaat uit je zilverhandschoenen halen
Optimaal resultaat uit je zilverhandschoenen halen
Gebruiksaanwijzing zilverhandschoenen

Via verschillende kanalen komt wel eens het bericht binnen dat de aangeschafte zilverhandschoenen niet meteen de warmte geven die ze zouden moeten geven. Om de mate van succes te vergroten bij het gebruiken van onze zilvergarenkleding sturen wij bij elke bestelling een gebruikersinstructie mee.

Wat staat er zoal in deze gebruikersinstructie?

De gebruikersinstructie geeft beknopt aan voor wie de zilvergarenkleding is bedoeld en bevat ook een draagadvies (voor zowel binnen als buiten). Daarnaast zijn er belangrijke punten vermeld voor wat betreft het onderhoud van je zilvergarenkleding zodat je langer van de warmte kan genieten.

Zilvergarenkleding is bedoeld voor iedereen die last heeft van kouden handen, voeten of het hele lichaam. Voor een optimale werking heeft het dragen van de zilvergaren wat tijd nodig. Hoe lang dit precies is, is per persoon verschillend. Daarom is het belangrijk dat je de zilvergarenkleding die je aanschaft zo vaak mogelijk draagt.  

Daarnaast wordt aangeraden om de zilverkleding goed te laten aansluiten op de huid maar niet te laten knellen. Het kan best zijn dat de zilvergarenkleding bij het eerste gebruik strak aanvoelt maar door deze regelmatig te dragen, zal het zich naar je lichaam vormen.

Nog meer tips die terug te lezen zijn in de gebruikersinstructie…

De zilverhandschoenen kan je zowel binnen als buiten dragen. Mocht je voor dat laatste kiezen dan is het belangrijk om de zilverhandschoenen als onderhandschoenen te gebruiken. Daarbij is het van belang om goed isolerende handschoenen over de zilverhandschoenen te dragen zodat de warmte goed wordt gereflecteerd.

Erg belangrijk om hierbij te benoemen, is het dat het gebruik van huid crèmes wordt afgeraden omdat de crème het zilver kan inkapselen waardoor de werking van het zilver minder wordt. Hetzelfde geldt voor het gebruik van wasverzachters bij het wassen van de zilvergarenkleding. Controleer bij het gebruik van je wasmiddel of deze geen wasverzachter bevat. Het wassen mag tot maximaal 40 graden. De kleding mag niet in de droogtrommel en ook niet worden gestreken.

Wil je meer weten over de werking van zilvergaren en hoe deze in onze Skafit zilverproducten is verwerkt dan verwijs ik je naar onze website.

    22-02-2024 10:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.