Selecteer je taal

Zweetvoeten binnen een uur laten verdwijnen - Zilversokken tegen zweetvoeten

Home Zweetvoeten binnen een uur laten verdwijnen - Zilversokken tegen zweetvoeten
Zweetvoeten binnen een uur laten verdwijnen - Zilversokken tegen zweetvoeten

Nee, het is geen goocheltruc. Zweetvoeten laten verdwijnen kan op een vrij eenvoudige manier. Bij Skafit kennen we het effect van het zilvergaren natuurlijk al wat langer, maar u zult wellicht uw wenkbrauwen hierover optrekken. Maar het is echt waar, gebruik zilversokken tegen zweetvoeten als u er snel vanaf wilt komen!

Zweetvoeten luchtjes door bacteriën

Om te begrijpen hoe het werkt moeten we eerst maar even uitleggen hoe de luchtjes van zweetvoeten ontstaan. Want zweet zelf heeft geen geur. Echter, in een vochtige omgeving gedijen bacteriën beter dan in een droge omgeving. Dus het vocht van transpiratie wordt door de bacteriën gebruikt om zichzelf te vermeerderen. En als bacteriën vermeerderen, dan komen de vervelende luchtjes. Als iemand de hele dag in een gesloten schoen loopt, dan zult u begrijpen dat de bacteriën een feestje hebben gehouden. Als u of wellicht uw partner of kind na zo'n dag de voeten op tafel legt om even uit te rusten, dan vallen de aanwezigen bijna om van de penetrante lucht. Doe uzelf en hen een plezier en schaf een paar zilversokken aan.

Zilver is een oud bekend geneeskrachtig middel

De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten zilver al om bacteriën te doden. Door bijvoorbeeld een zilveren munt in een ton water te gooien kon men de houdbaarheid van het water rekken. En tegenwoordig worden zilvercompressen nog regelmatig gebruikt om complexe en moeilijk herstellende wonden te helpen herstellen. Maar waarom doodt zilver bacteriën? Dit heeft te maken met de zilver ionen. Deze zijn positief geladen en worden aangetrokken tot de negatief geladen bacteriën. De zilver ionen dringen binnen bij de bacteriën en onderbreken hun metabolisme. Hierdoor worden de bacteriën gedood.

Zilversokken en zilver inlegzolen tegen zweetvoeten

ZilversokkenSkafit heeft 2 zeer effectieve producten in het assortiment tegen zweetvoeten. Uiteraard al onze verschillende varianten zilversokken en speciale inlegzolen met zilvergaren. Bekijk op onze website www.skafit.nl gerust welke sokken voor u (of uw partner, kind, etc.) geschikt zijn. We hebben ook geweldige (korte) sportsokken (zonder naden) die ideaal zijn tijdens hardlopen, fietsen of welke sport dan ook. En heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

      24-05-2017 17:51
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.