Selecteer je taal

Ondanks Raynaud, toch de kou trotseren

Home Ondanks Raynaud, toch de kou trotseren
Ondanks Raynaud, toch de kou trotseren
Als leverancier voor bijzondere thermokleding (met zilvergaren) is het altijd belangrijk om te weten of onze producten werken waarvoor ze bedoeld zijn. En dan is het bijzonder leuk als we feedback krijgen van mensen waaruit blijkt dat ze bijzonder blij met onze oplossingen zijn.

Zo kregen we van een goede klant bijgaande foto. Hoewel het erg koud is en zoals te zien ligt er ook sneeuw, toch weet deze dame zich buiten te begeven voor een heerlijke wandeling in de sneeuw. Een wandeling met de hond door de sneeuw is iets waar menigeen met het Fenomeen van Raynaud, bij de gedachte alleen al koude rillingen krijgen.

Gekleed in ons shirt, broek, handschoenen en sokken heerlijk warm gebleven. Vooral de extra lengte van het thermoshirt wordt bijzonder op prijs gesteld. En natuurlijk doen de handschoenen en sokken zoals bekend hun werk om haar aangenaam warm te houden.

Bij het ontvangen van dit bericht met foto, werden wij ook helemaal blij. Ook ervaren hoe je toch met Raynaud naar buiten kan? Ervaar het zelf en kijk eens naar onze producten met zilvergaren.

En wil je weten waarom zilver zo goed werkt tegen de kou? Kijk dan even op deze pagina.

Skafit thermoshirt Skafit zilverhandschoenen Warme Outdoor sokkenThermobroek
      09-02-2021 13:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies