Selecteer je taal

Hyperhidrose

Home Toepassingen Hyperhidrose

Hyperhidrose betekent ook wel 'overmatig zweten'. Deze aandoening is erg vervelend en niet alleen omdat overmatig zweten onaangename luchtjes kan veroorzaken. Ook de huid kan lijden onder de te vochtige omgeving en daardoor beschadigd en geïrriteerd raken.

Anti-zweet oplossingen

Skafit heeft diverse oplossingen om iets te doen aan dit probleem. Bijvoorbeeld sokken tegen zweetvoeten of anti-zweet shirts. Ons textiel met zilvergaren zorgt voor een warmte regulerend effect en bovendien werkt de combinatie zilver en katoen vocht afdrijvend.

Dit heeft te maken met de accelleratie van verdamping van vocht door de werking van zilverionen in contact met het vochtige zweet. Benieuwd naar wat textiel met zilvergaren kan betekenen? Kijk dan snel bij de diverse producten voor je voeten en bovenlichaam.

Bezig met laden...

Sokken tegen zweetvoeten

We krijgen vaak de vraag of onze sokken het zweten helpen voorkomen. Daar moeten we je helaas teleurstellen. Want zweten is een natuurlijk verschijnsel dat kunnen sokken niet voorkomen
Wat wel kan is de GEUR van zweten voorkomen en zorgen voor sneller afvoeren van vocht. De geur wordt namelijk veroorzaakt door de bacteriën die in een vochtige omgeving sneller vermeerderen. En dan dus nare luchtjes veroorzaken.

Zilver DOODT de bacteriën die deze luchtjes veroorzaken. Je voorkomt hiermee GEGARANDEERD nare luchtjes door zweetvoeten. En dat is voor jezelf, maar ook voor de anderen om je heen, wel zo prettig.

Je voeten worden ook droger. Het zilvergaren in combinatie met katoen helpt namelijk vocht sneller af te voeren. Zilvergaren zorgt met zijn werking, namelijk voor snellere verdamping van vocht. En dus drogere voeten !

Anti-zweet t-shirts

Zilver doodt dus bacteriën die nare luchtjes veroorzaken en het sneller verdampen van pvermatig vocht. Dan hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat de werking is van een t-shirt met zilvergaren. Exact, die voorkomt luchtjes en houdt je droger!


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0