Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Eczeem

Er zijn heel veel mensen die last hebben van eczeem. Het is een ontstekingsreactie die bijvoorbeeld kan ontstaan als allergische reactie. De huid is droog en schilferig en kan erg jeuken. 

Vaak komt dit voor bij jonge kinderen en verdwijnt dan vanzelf weer. Maar het kan op latere leeftijd weer terug komen. Er blijkt geen verschil te zijn tussen het aantal mannen en vrouwen dat eczeem heeft.

Feit is dat op een huid met bacteriën zich makkelijker kunnen vermeerderen. Op de gevoelige huid veroorzaakt dit meer jeuk en krabben is het gevolg. Soms zo erg dat de al verzwakte huid door de wrijving open gaat. De bacteriën kunnen dan in de wondjes komen en kans op infectie is dan groter.

Handschoenen en sokken van Skafit bevatten zilvergaren. Hierdoor wordt de haarvaatjes gestimuleerd en de bloedcirculatie verbeterd. Dit zorgt al voor betere aanvoer van voedingstoffen naar de huid en een stevigere huid. Daarnaast werkt zilvergaren antibacterieel. Het doodt dus bacteriën. De huid hoeft hierdoor zich minder bezig te houden met het tegengaan van bacteriën en kan zich beter herstellen. Bovendien wordt hiermee wordt de kans op infecties ook kleiner. 


Weergave:


Bezig met laden...

Meer weten over textiel met zilvergaren en eczeem? Ga dan naar onze website www.zilvergaren.nl/ezeem| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden