Selecteer je taal

Eczeem

Home Toepassingen Eczeem
Eczeem

Zilver kleding verzacht en vermindert problemen

Weinig klachten zijn zo hardnekkig als eczeem. Zilver kleding is bewezen doeltreffend om klachten te verlichten, te verminderen en om verdere uitbraken van eczeem te voorkomen. Door zilverdraad te combineren met katoen, ontstaat een textiel met een helende werking. Eczeem zilver kleding verkoelt, heeft een antibacteriële werking en versterkt de huid.

Bezig met laden...
Skafit katoenen zilverhandschoenen Grijs
Skafit katoenen zilverhandschoenen Grijs
(128)

24,90

Skafit zilverhandschoenen (zwart)
Skafit zilverhandschoenen (zwart)
(75)

39,90

Skafit Thermoshirt met lange mouwen (zwart)
Skafit Thermoshirt met lange mouwen (zwart)
(5)

99,90

Skafit katoenen zilverhandschoenen met lange manchet (per paar)
Skafit katoenen zilverhandschoenen met lange manchet (per paar)
(24)

27,90

Skafit Plus zilversokken licht grijs
Skafit Plus zilversokken licht grijs
(9)

19,50

Skafit Plus zilversokken donker grijs
Skafit Plus zilversokken donker grijs
(5)

19,50

Skafit Plus zilversokken Blauw
Skafit Plus zilversokken Blauw
(10)

19,50

Skafit Plus zilversokken Wit
Skafit Plus zilversokken Wit
(7)

19,50

Gratis Trusted Shops Kopersbescherming
Bedenktermijn van 30 dagen
Gratis Retourneren
Skafit Plus zilversokken Zwart
Skafit Plus zilversokken Zwart
(12)

19,50

Skafit Plus zilversokken Naturel
Skafit Plus zilversokken Naturel
(2)

19,50

Skafit Thermoshirt met korte mouwen (zwart)
Skafit Thermoshirt met korte mouwen (zwart)
(3)

84,90

Skafit korte Thermobroek
Skafit korte Thermobroek
(0)

49,90

Wat is eczeem?

Het is meestal onduidelijk hoe een chronische huidaandoening als eczeem ontstaat. Erfelijkheid, omgeving en conditie van de huid worden als factoren genoemd voor het ontstaan van huiduitslag, droogheid en schilfertjes. Helaas is het wel duidelijk dat je moeilijk van eczeem afkomt als de huid eenmaal aangetast is, omdat een kenmerkend symptoom van eczeem de genezing juist verhindert. Het is de jeuk die ervoor zorgt dat patiënten de huid open blijven krabben. Hierdoor krijgt de huid geen kans om te herstellen, maar krijgen bacteriën wel de gelegenheid om door de beschermende huidbarrière heen te breken. Dit veroorzaakt niet alleen op de huid, maar in het hele lichaam infecties op het moment dat deze ziektekiemen in de bloedbaan terechtkomen.

Hoe kan kleding bij eczeem helpen?

Eczeem kleding dient als beschermende laag over eczeem handen, eczeem voeten en andere aangetaste gebieden. Het automatische krabben wordt moeilijker, waardoor de huid beter kan herstellen. Maar niet alle kleding is geschikt bij de behandeling van eczeem: als de huid onder de kleding gaat broeien en vochtig wordt, zullen de klachten verergeren. Let er dus op om alleen eczeem kleding te kopen van het juiste materiaal.  

Voordelen van eczeem zilver kleding

De therapeutische werking van zilver is van oudsher bekend in de geneeskunde. Daarom is er zilver kleding voor eczeem ontwikkeld om te helpen bij dit huidprobleem. De voordelen zijn:

  • Kleding met zilvergaren verkoelt. De temperatuur regulerende werking van zilver houdt de huid koel, waardoor de jeuk vermindert.
  • Zilver heeft een antibacteriële werking. Eczeem zilver kleding doodt bacteriën en andere ziektekiemen, zoals virussen en schimmels. Dit voorkomt verergering van de klachten en verdere complicaties.
  • Zilver kleding versterkt de huid. Het zilvergaren stimuleert de doorbloeding van de huid. Het versterkt de haarvaatjes in de opperhuid, zodat de verzwakte huid meer zuurstof en voedingsstoffen op kan nemen. Dit stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid.
  • Het zilvergaren houdt de huid droog. Zilver kleding bij eczeem heeft een vochtopnemende en –afdrijvende werking. Dit is belangrijk, omdat vocht de huid nog verder kan irriteren en beschadigen. Eczeem zilver kleding beschermt de huid dus het beste.

Eczeem handen – wat zijn de beste eczeem handschoenen?

Eczeem handschoenen met zilverdraad verminderen de jeuk, absorberen vocht, houden ziektekiemen op afstand en zijn voor elk jaargetijde geschikt. Draag ze in de winter als onderhandschoen met je winterwanten eroverheen. Draag de handschoenen zoveel mogelijk binnens- en buitenshuis voor de helende werking, het bedekken van je eczeem handen en het verminderen van jeuk. Nog een voordeel van zilver eczeem handschoenen: je kan je gewoon je mobieltje blijven gebruiken!

Was al je eczeem zilver kleding met de hand in een sopje en droog het aan de lucht. Je eczeem handschoenen mogen niet in de droger of over de radiator, dus droog ze ouderwets aan de lijn.

Eczeem voeten – effectieve eczeem sokken

Bij eczeem voeten is het belangrijk dat je eczeem sokken draagt die vocht absorberen om schimmelvorming tussen de tenen te voorkomen. Eczeem sokken met zilverdraad zijn dan ook zeer effectief: ze houden je voeten droog en zorgen ervoor dat je huid niet verder aangetast wordt door schimmels en bacteriën. Zilversokken verminderen bovendien de jeuk, zodat je niet meer voortdurend de neiging hoeft te onderdrukken om te krabben. Door op natuurlijke wijze het zelfherstellende vermogen van je huid te versterken, vermindert je eczeem. Eczeem sokken zijn te koop in verschillende modellen en kleuren. Was en droog al je eczeem kleding voorzichtig volgens de wasvoorschriften.

Goede eczeem zilver kleding kopen bij Skafit

Bij Skafit hebben we al veel mensen geholpen met onze eczeem zilver kleding. Lees de beoordelingen van onze klanten over zilver kleding bij eczeem of laat zelf een review achter. Vaak is het ook mogelijk dat je arts je eczeem zilver kleding voorschrijft, waardoor je een vergoeding krijgt van je zorgverzekering. Kijk hiervoor bij onze veel gestelde vragen of neem contact op voor een vrijblijvend advies.


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Lees meer in ons privacy- en cookiestatement.