Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: Skafit werkt voor uw gezondheid
10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Toepassingen /

Diabetes

Drukvermindering, betere bloedcirculatie en antibacterieel

Diabetes voetDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de sokken en inlegzolen voor bij diabetes welke Skafit in het assortiment heeft.

Ten eerste is het bij diabetes of diabetische voet vooral erg belangrijk om de voeten in goede conditie te houden. De huid moet gezond en stevig blijven, maar door een verminderde bloedcirculatie en problemen met de bloedsuiker spiegel / insuline worden bloedvaten kwetsbaar. Deze kunnen dan sneller beschadigd raken door druk en wrijving. De producten van Skafit (sokken en inlegzolen) zijn er vooral op gericht om die problemen aan de voet te verminderen en de voeten in goede conditie te houden.

Koude voeten

Veel mensen met diabetes ervaren door een verminderde bloedcirculatie het probleem van koude voeten en tenen. De tenen kunnen hierbij zelfs helemaal wit worden, zoals bijvoorbeeld bij het fenemeen van Raynaud. De sokken van Skafit verwarmen je voeten door de bloedcirculatie te verbeteren.Weergave:


Bezig met laden...

Diabetes inlegzolen

Onze inlegzolen zijn bijzonder effectief als het gaat om het gaat om het verminderen van drukpunten. Op de drukpunten kunnen wondjes ontstaan en die wil je uiteraard voorkomen. Medicovi water gevulde inlegzolen verdelen de druk over de gehele voet en vermindert de kans op wondjes aanzienlijk. Ook bij neuropathie (als gevolg van diabetes) hebben de zolen grote voordelen. Door de variabele drukverdeling kan het gevoel in de voet zelfs weer terug komen. Dit verbetert ook de balans van uw lichaam.

Diabetes sokken

Als je diabetes hebt (of zelfs een diabetische voet), dan weet je hoe belangrijk het is om goede sokken te dragen. Sokken zonder vervelende naden die voor wrijving kunnen zorgen en sokken die niet om de enkel knellen. De Skafit zilversokken voldoen aan al deze eisen.

Het beste voor jou

De diabetes sokken van Skafit hebben nog meer functies die cruciaal zijn voor mensen met diabetes. Het zilvergaren aan de binnenkant van de sokken zorgt voor een antibacteriële laag, waardoor de kans op infecties bij wondjes geminimaliseerd wordt. Het zilver zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt, waardoor de temperatuur van de voeten wordt gereguleerd. Hierdoor zijn de diabetes sokken heerlijk verkoelend in de zomer en heerlijk warm in de winter. 

Mochten bovenstaande voordelen nog niet genoeg zijn. De sokken zijn ook erg geschikt tegen zweetvoeten en voetschimmel of zwemmerseczeem! Het zilver doodt de bacteriën die luchtjes veroorzaken. Hierdoor stopt de zweetvoetengeur binnen een uur. Gegarandeerd! | Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden