Selecteer je taal

Voetschimmel

Home Toepassingen Voetschimmel
VoetschimmelJeuk is erger dan pijn wordt wel eens gezegd. En dat kan soms ook echt waar zijn. Kriebel tussen de tenen kan een ware kwelling zijn. Maar krabben kan de voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem) verspreiden en de huid beschadigen. En dan wordt het alleen maar erger. 

Met zilversokken kun je echter snel van de voetschimmel afkomen. En dus ook geen jeuk meer. Je voeten worden weer gezond en voelen aangenaam omdat het zilver in onze sokken de schimmels tegengaan (zoals ze ook bactiën doden). Aarzel dus niet en schaf Skafit zilversokken aan om je voetschimmel te bestreiden.  
Bezig met laden...

Voetschimmel voorkomen met zilversokken

Zwemmerseczeem tenenVoetschimmel komt veel voor. Het jeukt en ziet er niet zo fraai uit.  Het gaat vaak gepaard met een broeierig gevoel, waarbij je steeds de neiging hebt om te krabben. In eerste instantie voelt dat even fijn, maar naar verloop van tijd komt het vanzelf terug. En vervelend is dat al dat krabben het probleem alleen maar groter maakt. De huid wordt beschadigd door het krabben en de voetschimmel breidt zich uit.

Het is dus zaak om de schimmels te doden. Zilversokken zijn hiervoor erg geschikt. Want zilver doodt zowel bacteriën als schimmels! Hierdoor verdwijnen de schimmels naar verloop van tijd. Zilversokken werken niet alleen omdat het de schimmels doodt, maar ook omdat het zilvergaren een positief effect heeft op de doorbloeding in de kleine bloedvaatjes. Daardoor stroomt er meer bloed (en dus voedingsstoffen) door de huid van de voet. De huid wordt daardoor sterker en is beter bestand tegen de voetschimmels. Zo heeft zilvergaren dus een dubbele werking tegen zwemmerseczeem.

Sokken i.p.v. zalf tegen zwemmerseczeem

Zalf wordt erg vaak gebruikt tegen voetschimmel. En dat werkt ook best goed. Het nadeel van zalf is echter dat het na verloop van tijd van de voeten verdwijnt en dus niet meer werkt. Je moet dan opnieuw een schimmeldodende zalf smeren. Dit kan ervoor zorgen dat je voeten en sokken wat vettig blijven aanvoelen. Bovendien zorgen de zalven vaak niet voor een betere doorbloeding en versteviging van de houd van binnenuit.

Zilversokken doen dat door een verbetering van de bloedsomloop dus wel. En bovendien draag je sokken gedurende de hele dag, dus je behandeling tegen voetschimmels gaat ook de hele dag door, zonder dat je er iets extra's voor hoeft te doen. Eenvoudig toch?

De eenvoudigste en meest effectieve oplossing

Zilversokken zijn daarmee de makkelijkste oplossing tegen zwemmerseczeem ofwel voetschimmel. Gewoon aantrekken en het probleem lost zich vanzelf op doordat het zilver de voetschimmels doodt.


Toon filters
Filters
Toon resultaten
0