Selecteer je taal

Over Skafit

Home Over Skafit

Skafit Medical ‘Innovatieve Gezondheidsproducten’ richt zich al vele jaren op de promotie en distributie van medische hulpmiddelen, in het bijzonder voor voeten en handen. In 2002 zijn wij ons gaan specialiseren met een assortiment dat specifiek is gericht op de preventiezorg voor diabetespatiënten en producten voor de behandeling en verzorging van lichaamsaandoeningen zoals Hielspoor, Neuropathie, Hyperhidrose, Neurodermitis, Eczeem en het fenomeen van Raynaud. 

Een deel van ons assortiment wordt voorgeschreven door artsen en specialisten, een ander deel wordt aangeboden via onze webwinkel en bij een beperkt aantal dealers in Nederland, België en Luxemburg.
Wij presenteren ons veelvuldig op symposia, (vak-)beurzen en, vanzelfsprekend, bij onze dealers.

Skafit pandSamen met onze leveranciers volgen wij nauwgezet de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van voet- en lichaamsverzorging. In het bijzonder volgen wij de ontwikkelingen die verband houden met specifieke (huid-) aandoeningen. Extra aandachtspunten vormen daarin de zorg voor de handen en voeten en de klachten als gevolg van het fenomeen van Raynaud.

Onze logistieke activiteiten worden uitgevoerd vanuit ons eigen magazijn in Renswoude. Hierdoor hebben wij goede controle over de voorraad en kunnen wij waarborgen dat u altijd snel geleverd krijgt.

Uiteraard respecteren wij de rechten van onze klanten. Onze webwinkel voldoet daarom aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Voor u als consument betekent dit dat Skafit Medical BV zich houdt aan de wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, welke van toepassing zijn op de relatie Skafit Medical en consument. Wij zijn daarom gerechtigd tot het voeren van het keurmerk-logo 'Thuiswinkel Waarborg'.

 

 

Bent u nieuwsgierig naar onze artikelen, vraag dan eens vrijblijvend advies bij één van onze dealers of stuur ons een bericht . De MEDICOVI®-watergevulde massagezolen, de SKAFIT® zilverhandschoenen en de SKAFIT® zilversokken en zilverkniekousen, zijn veilig en gemakkelijk te bestellen via onze webwinkel.

Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur antwoord!

Ondernemers!
Bent u ondernemer en geïnteresseerd in de promotie en distributie van onze artikelen? Maak dan vrijblijvend met ons een afspraak om de mogelijkheden in uw verzorgingsgebied te bespreken. Pedicures en praktijken voor podotherapie spelen voor Skafit Medical BV een belangrijke adviserende rol met betrekking tot de voorlichting van ons assortiment aan diabetici. Onze artikelen worden o.m. aangeboden en geadviseerd door/bij apotheken, fysiotherapeuten, podotherapeuten, pedicures, thuiszorgwinkels, drogisterijen en G&W Gezondheidswinkels.
 

Skafit Webshop B.V.
KvK-nr: 01153934
BTW-nr: 820785015.B01

info@skafit.nl
0