Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Zilvergaren /

Vergoeding zilververband

Vergoeding-zilververband

Vergoeding Skafit zilververband door uw verzekeraar

Skafit zilver verbandmiddelen* kunnen worden onder bepaalde voorwaarden vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Dit is mogelijk indien er sprake is van een chronische huidaandoening bij bijvoorbeeld diabetes mellitus, sclerodermie, raynaud (secundair), psoriasis, SLE, Sjögren enz.. Hiervoor is het wel nodig dat u deze verbandmiddelen voorgeschreven krijgt van een arts / verpleegkundig specialist. De voorschrijver kan hiervoor een speciaal hiervoor bedoeld receptformulier gebruiken. De arts of assistent(e) hoeft dit vervolgens alleen maar op te sturen naar het adres (of fax nummer), zoals aangegeven op het formulier. 

Hieronder kunt u vinden wat er door welke verzekeringsmaatschappij wordt vergoed. In geval van twijfel over uw situatie en over wat uw verzekeraar vergoed kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.
 

LET OP: Er wordt niet vergoed bij indicatie eczeem!
LET OP: Indien het eigen risico nog niet is opgebruikt kan de verzekering deze binnen het eigen risico in rekening brengen.
LET OP: Indien u een budget polis heeft, kan het zijn dat er afwijkende bestel/leveringsvoorwaarden zijn. Lees in dit geval goed uw voorwaarden. SkaFit en de declarerende partij DeclaCare/Benu aanvaart geen verantwoordelijkheid bij afwijkende levervoorwaarden bij budgetpolissen. Dit blijft de verantwoordelijkheid van degene die een budgetpolis heeft afgesloten.
 

Zilverenkruis (Achmea  groep)

Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V., Aevitae (Avéro Achmea), Avéro Achmea, FBTO, Interpolis, OZF Achmea en IAK Volmacht B.V. (Avéro Achmea)

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel*** per 12 maanden. 

 

CZ groep

Centrale Verwerkingseenheid CZ, CZ, Delta LLoyd, Ohra

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel** per 12 maanden.

 

De Friesland

De Fiesland Zorgverzekeraar N.V.

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel** per 12 maanden.

 

DSW

DSW Zorgverzekeraar, Aevitae (ASR Ziektekosten), Ditzo Zorgverzekering, In Twente Zorgverzekeraar, Stad Holland (DSW), Caresco BV (ASR Ziektekosten), IAK Volmacht B.V. (ASR Ziektekosten) en De Amersfoortse

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel** per 12 maanden.
 

Menzis groep

Menzis Zorgverzekeraar N.V., Anderzorg, Hema, 

Menzis en aangesloten verzekeringen vergoeden geen zilververbandmiddelen. Een machtiging kan worden aangevraagd via het machtigingsformulier van Menzis en dat (samen met een ingevuld receptformulier) op te sturen naar Menzis. De kans op vergoeding is helaas op dit moment vrijwel nihil.

Wilt u toch zilververband producten? Neem dan gerust contact met ons op voor onze coulance regeling voor Menzis verzekerden.
 

VRZ

ONVZ Ziektekostenverzekeraar, Eno Zorgverzekeraar N.V., Zorg en Zekerheid UA

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel*** per 12 maanden.
 

Caresq


IptiQ Life S.A., Caresco, Caresq

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel*** per 12 maanden.


 

VGZ Groep

Univé Zorg, Krijgsmacht SKVK, UMC Zorgverzekeraar, IZA-VNG, VGZ Zorgverzekeraar, Aevitae (VGZ), IZZ Zorgverzekeraar

Norm**: Vergoeding van maximaal 3 stuks (of paar) per lichaamsdeel*** per 12 maanden. Uit het dossier moet blijken dat voorliggende voorzieningen (zoals katoenen of zijden onderkleding) niet het gewenste effect hebben gehad.

 

Regeling Zorg Asielzoekers

MCA Regeling Zorg Asielzoekers

Regeling Zorg Asielzoekers en aangesloten verzekeringen vergoeden geen zilververbandmiddelen.

Wilt u toch zilververband producten? Neem dan gerust contact met ons op voor onze coulance regeling voor Regeling Zorg Asielzoekers verzekerden.

 

CZV

Zorg Instituut Nederland (Regeling financiering zorg illegalen)

CZV en aangesloten verzekeringen vergoeden geen zilververbandmiddelen

Wilt u toch zilververband producten? Neem dan gerust contact met ons op voor onze coulance regeling voor CZV verzekerden.* Skafit zilver verbandmiddelen
De producten die op skafit.nl staan en hier zijn te bestellen vallen niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. Vergoeding kan uitsluitend op basis van het receptformulier.

**Toelichting norm
Van de norm mag worden afgeweken bij groei (kinderen) of onderbouwing van de medische noodzaak. Dit dient op het receptformulier duidelijk vermeld te worden.

***Toelichting lichaamsdeel
In het voorschrift mogen de verbandmiddelen elkaar niet overlappen; Het is dus niet toegestaan om bijvoorbeeld 3 shirts met korte mouwen en 3 shirts met lange mouwen voor te schrijven (tenzij hiervan op medische onderbouwing wordt afgeweken, zie hierboven).| Meer

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden