Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
0 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Medicovi 'D40' (Inlegzolen voor Diabetische voet)
8 Reviews | Review toevoegen

De MEDICOVI ® D40 is een baanbrekend concept bij de preventie en behandeling van een diabetische voet. Het voorkomt drukpunten en stimuleert de doorbloeding.

€ 65,00
Prijs per paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Medicovi watergevulde diabetes massagezool

Mensen met diabetes moeten bij de verzorging van de voeten vooral letten op twee zaken. Ten eerste is dat de bloedcirculatie. Een goede circulatie zorgt voor een goede aanvoer van voedingstoffen naar de cellen in de voet. Hierdoor wordt er energie aangevoerd aan de cellen en blijven de huid en onderliggend weefsel in goede vorm. Bovendien zorgt een goede doorbloeding voor warmere voeten en dat is bij veel diabetici ook zeer gewenst.

In tegenstelling tot andere zooltjes hebben de Medicovi zooltjes geen vaste of harde vorm. De Medicovi D40 zorgt door middel van het water voor een continue massage onder de voet en stimuleert daarmee de doorbloeding en dus de voeding aan de cellen. En inderdaad, hierdoor krijgt u ook warmere voeten!
 

Drukverdeling onder de voet

Het tweede aspect dat belangrijk is zijn de drukpunten onder de voet. Het gewicht van het lichaam zorgt doorgaans voor grote druk op slechts enkele plekken onder de voet. Op deze plekken is het risico aanwezig dat de cellen beschadigd raken. Dit kan lijden tot wondjes en beschadigde zenuwen wat neuropathie kan veroorzaken. 

Tegen dit risico werken de medicovi D40 inlegzolen ook uitstekend. Het water in de zooltjes verdeelt de druk over de gehele voet. Hierdoor wordt het gewicht van het lichaam verdeeld en voorkomt het pijnlijke drukpunten. De cellen in de voet worden gelijkmatig belast en het risico op wondjes en zenuw beschadigingen is daardoor veel kleiner dan zonder zooltjes of met zooltjes die door verhogingen onder de voet de druk trachten te verdelen.

Neuropathie kan zorgen voor problemen met de balans en zorgt voor een verhoogd risico voor vallen. Watergevulde zooltjes geven in miliseconden signalen aan de hersenen door waardoor de algehele balans van het lichaam verbetert.

Het voetbed van deze inlegzolen is afgedekt met een comfortabele antibacterieel materiaal, waardoor zeer aangenaam om op te lopen. 
 

Indicaties:

Medicovi D4- wordt geadviseerd bij:

  • Diabetes (als preventieve zorg ter voorkoming van wondjes, maar ook bij het herstel wanneer wondjes aanwezig zijn)
  • Neuropathie (voorkomen en herstellen van beschadigingen aan cellen)
  • Koude voeten (als gevolg van doorbloeding stoornissen)
  • Balans problemen


Voor een optimaal resultaat bij gevoelige voeten adviseren wij tevens het dragen van de Best4Feet (sport) sokken. Deze sokken hebben een anti-bacteriële werking om infecties bij wondjes te  helpen voorkomen. Bovendien stimuleren deze sokken de doorbloeding door middel van een magnetisch veld en kleine elektrische ladingen.
 

Maatvoering

Let op: De Medicovi D40 zool is circa 4 mm dik. Hiervoor is het nodig dat de bestaande binnenzool van uw schoen verwijderd word. Voor een optimale werking van de zooltjes is het van belang dat ze op een vlakke ondergrond geplaatst worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Romy - 04-07-2019 21:14

Veel minder last van mijn doorgezakt voet na een dag lopen.

H.Kreeft - 09-02-2018 10:44

Bij het zoeken op Internet over diabetes kwam ik de inlegzooltjes tegen, heb er gelijk een paar van besteld. Draag ze nu een paar dagen moest eerst wennen, maar nu loopt het erg lekker.

Bert - 27-10-2017 17:21

Ik had naar mijn chemo kuur erg veel last van mijn voeten een van de bijwerkingen.
Op de site las ik over inlegzolen voor diabetische voet,.
Heb deze nu een week en de klachten zijn nagenoeg verdwenen, super product en snelle levering.

L.Janssen - 19-10-2017 10:00

Snelle levering van dit product samen met de sokken en handschoenen.
Ben deze artikelen direct gaan gebruiken !
Draagcomfort is prima en heb het idee dat er verlichting geeft van de klachten.
Hoop dat dit voor lange tijd het geval zal zijn.

Tamara - 13-06-2017 10:59

Even wennen met de zolen, maar werken goed. Zeker een aanrader!

Ernst - 13-06-2017 10:59

De levering was heel snel, aan het product moet ik eerst wennen afgelopen weekend flink gewandeld in het begin van de wandeling is het wennen maar na ongeveer 12 km lopen liep het lekker en minder vermoeiende voeten en dan merk je eigenlijk niet meer dat je op de zolen loopt wel een prettig gevoel.

tony - 13-06-2017 10:58

geweldig product. Goede service.

Klaas Mul - 13-06-2017 10:57

Twee weken geleden opnieuw deze zolen besteld. Heb door mijn diabetes voetproblemen en de pedicure adviseerde de zolen te gebruiken. Ze zijn precies wat ik nodig heb. Goede steun en fijn. Ben zeer postief!

Aantal

Prijs per paar (incl. btw)

1 of meer

€ 65,00

2 of meer

€ 65,00  € 58,00

3 of meer

€ 65,00  € 55,00

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Aanmelden