Welkom bij Skafit innovatieve gezondheidsproducten
Aantal stemmen: 374 Skafit werkt voor uw gezondheid
8.6 10
0
Winkelwagen
€ 0,00

Selecteer subcategorie

Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes 5 103
Hielspoor zooltjes
Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes
Reviews | Review toevoegen

De MEDICOVI® Twin Heels hielspoor zooltjes nemen direct de hielpijn weg. De masserende werking zorgt voor een effectieve hielspoor behandeling. Zeer comfortabele hielspoor inlegzolen.

€ 49,00
Prijs per Paar

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Hielspoor zooltjes MEDICOVI Twin-Heels

De MEDICOVI Twin-Heels hielspoor zooltjes bieden effectieve hulp bij hielspoor behandeling en voorkomen van hielspoor klachten. Het water in de zooltjes neemt direct de pijn op de hiel weg. Dit komt omdat de druk direct verdeeld wordt over de hele voet. De masserende werking stimuleert de doorbloeding en maakt de pijnlijke (verkalkte) hielpees soepeler. Doordat de pees soepeler wordt, zal de hielspoor pijn snel minder worden en uiteindelijk verdwijnen. Een snellere, eenvoudige hielspoor behandeling bestaat eigenlijk niet.

Door de activering van de voet wordt de doorbloeding sterk verbeterd. Dit is essentieel voor een snel herstel van hielspoor. De Medicovi inlegzolen hebben tevens zeer gunstige eigenschappen bij knie-, heup en rugproblemen. Ook voor de balans van het lichaam bieden water gevulde inlegzolen veel voordelen.

De MEDICOVI® Twin-Heels inlegzolen zijn onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor juist geschikt bij een zgn. ‘hielspoor’. Geeft een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten.
 

Medicovi Twin-Heels zorgen voor effectieven hielspoor behandeling

Medicovi Twin Heels hielspoor zooltjes zijn de meest eenvoudige manier van hielspoor behandeling. De voortdurende waterbewegingen in de MEDICOVI Twin-heels hielspoor inlegzolen maakt de pezen soepel. Tegelijkertijd vermindert het dubbele watercompartiment in de hiel direct de pijnlijke druk. Deze combinatie van comfortabele voetmassage en druk beperkende ondersteuning zorgt voor een hoge effectiviteit.

Deze inlegzolen zijn onder de voorvoet ongeveer 2 mm hoog en onder de hak ca. 4 mm. De bestaande binnenzool van de schoen dient verwijderd te worden indien mogelijk om voldoende ruimte in de schoen te hebben. Let op! Voor een optimale werking van de zooltjes is het van belang dat ze op een vlakke ondergrond geplaatst worden. 
 

Maatvoering inlegzolen

Maatvoering inlegzolen

Wilt u meer weten over hielspoor? Kijk dan op www.hielspoor.com.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons laat weten hoe u onze producten en service ervaart.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

J. de Jong -

Na ontvangst direct gebruikt, de volgende dag stap ik met m'n Ecco schoenen in een opstaande schroef op straat, (gelijk het water uit de inlegzool), meldt dit aan Skafit, deze stuurt na enig overleg gelijk een nieuw paar tegen een zeer coulante prijs, dat is nogeens service verlenen.👍 Overigens doen de zooltjes goed hun werk en kan ik al bij het opstaan s'morgens weer zonder pijn lopen. Blijf ze wel gebruiken tot altijd de pijn weg is. Dit alles met respect voor het bedrijf en product👍

Elza -

Ik heb ze nu 4 weken denk ik en ik vind ze heerlijk lopen ik heb sinds 1 week goede wandel schoenen gekocht waardoor ik nog meer uit de zool haal dan uit gewone schoenen. Blij met de zooltjes.

Marie Paule Gavel -

Een paar weken later: de zooltjes verlichten zeker de pijn.
Veel wandelen is de boodschap.
Na een aanpassingsperiode kan ik ze niet meer missen.
De zooltjes nemen veel plaats in de schoenen.
Gepaste schoenen vinden die niet knellen was niet eenvoudig.
Ik draag nu schoenen die wat te lang zijn maar niet spannen op de wreef.

Wilma Sijnen -

Fijne zooltjes voor hielspoor maar ook andere klachten van de voeten. Eerder gekocht voor hielspoor. Andere paar in bestelling was voor iemand die nu hielspoor heeft. De klachten worden minder alleen zegt hij dat het piept in zijn schoenen. Ik heb hier nog nooit last van gehad. Hebben jullie hier al eens van gehoord?

Jan -

Werkt goed. Verdeelt de druk en verlicht de pijn.

Herman -

Ik heb allen hielspoor aan mijn rechtervoet. De zooltjes heb ik nu ruim een maand in gebruik. Het geeft duidelijk verlichting van de pijn bij het lopen buiten. Helemaal weg is de pijn nog niet, maar nogmaals stukken minder. Ik denk bij langer gebruik van de zooltjes dat het steeds beter wordt. Overweeg een tweede set aan te schaffen.

Marc -

Ik heb deze zolen nu twee weken in gebruik en de pijn is veel minder.
Zonder deze kon ik bijna niet meer wandelen, draag normaliter op maat gemaakte steunzolen. Deze verwijderd na contact met Skafit en de zooltjes gebruikt. Deze bevallen zo goed dat ik een extra paar ga bestellen.
Een aanrader voor mensen met hielspoor!

Andrea -

Ik ben erg tevreden over de zooltjes. Ze werden snel geleverd en na ze bijna een week in gebruik te hebben, ben ik er goed aan gewend en belangrijker bijna van mijn hielspoor verlost.

Henrietta -

Hele fijne zooltjes! Na eerst andere, halve zooltjes voor mijn hielspoor gebruikt te hebben heb ik deze gekocht en zeer tot mijn tevredenheid. Hielspoor zo goed als verdwenen!

Lea -

Voor mij zijn de zooltjes na 8 maanden hielspoor geweldig en eindelijk is er vooruitgang. Na een maand gebruik is mijn hielspoor zo goed als over.

Thirza -

Na 2,5 jr hielspoor nu eindelijk zooltjes die meteen verlichting geven. Wat een verademing! Loop er nu een maand op en zeer tevreden. Hielspoor is trouwens nog niet weg, wel duidelijk verminderd

danny Goyens -

Reeds jaren klant en nog steeds gebruik ik dit top product. Een aanrader voor iedereen.

petra dekker -

Heb ze vaker gehad en werken perfect voor hielspoor.

. Lea Langezaal -

Na al een half jaar met hielspoor te lopen waarbij echt niets geholpen heeft zelfs geen fysio en dry needling, heb ik verleden week de Medicovi Twin Heels zooltjes gekocht en loop er sindsdien mee en voor het eerst merk ik vooruitgang. Ze zijn zo mooi dun en passen prima in mijn schoenen, ik hoef er nauwelijks aan te wennen. Vandaar dat ik er meteen nog een paar bij besteld heb. Zodra ik voel dat het helemaal goed gaat ga ik weer beginnen met hardlopen wat ik al mijn hele leven gedaan heb. Ik weet dat iedereen anders is en reageert maar zou zeggen voor degene die last van hielspoor hebben het proberen waard.

anjo -

heeft prima geholpen voor hielspoor.

Huib de Wit -

Helemaal top. Ben er blij mee.

Odette -

Zeer tevreden over de inlegzooltjes, veel minder pijn van hielspoor. Voor mij beter dan op maat steunzolen.

Anita -

TOP! Geen pijn meer van de hielspoor. Loopt echt op water ...
Aamrader. Service ook FANTASTISCHE....
Kan weer lopen zonder pijn... HEERLIJK!!!!

Jan L -

Loopt heel zacht. Samen met kine is dit de oplossing geweest voor mij. Heb ook 2 reserves besteld

Astrid -

Ik gebruik al een tijdje de zooltjes en ik vind ze heel prettig en zacht voor mijn hielen. Ik heb slechts 1 minpuntje: het dubbele hielzooltje heeft bij mij losgelaten, waardoor dit kan gaan schuiven in je schoen. Dat is wat onhandig.

G.Castel -

Top product. Totnutoe veel gemak van gehad.

Pierre Bracke -

Voor mij een prachtig product .Ik had het nooit kunnen geloven of hopen wat een verzachting voor mijn hielspoor.Ik heb tijdens het wandelen geen last meer. Ik heb direct 2 paar reserve zolen besteld.

jurgen paermentier -

Zowel mijn vrouw als ik hadden last van hielspoor. Dankzij deze heb ik er geen last meer van. Na enkele weken was het totaal weg en dan aangepaste zachte schoenen dragen, of gewone harde mét zooltjes. Een aanrader

Veerle vermeir -

Draag nu ook reeds enkele weken de zooltjes en ze geven mij veel voldoening bij mijn hielspoor . Ze geven een aangenaam draag comfort !

P.M.Sorber -

Hielspoor heb ik in mijn leven 79j nog niet gehad, maar nu ik die zooltjes gebruikt is het goed te doen en het wordt steeds beter.
Goed product en is een aanrader.
m.v.g. Piet Sorber.

Piet Bakker -

Hallo ik ben een hardloper had last van hielspoor met deze zooltjes is dat bijna verleden tijd super bedrankt.�����

Petra -

Heb de zooltjes nog niet zo lang maar de pijn in mijn voet is al heel veel verminderd. De eerste week voel je de zooltjes continu maar daarna niet meer. Ik raad ze iedereen met hielklachten aan.

jos haakman -

vorig jaar kerst tijdens mn wandelingetje liep ik hielspoor op aan de linkervoet ,in februari maart kwam de rechtervoet er ook bij.
mijn pijngrens zat tussen de 7 en de 9 . (shockwave had ik geen baat bij)
om een idee te geven, je loopt op glasscherven je kuiten zijn volgestort met beton, als je een rondje met de hond te groot had ingeschat was het een probleem om weer thuis te komen.
mn dochter vroeg laatst hoe het met me ging, nachts laat ik een traantje en overdag hou ik me flink vertelde ik haar.
kort daarop kreeg ik advies van mn dochter kijk eens op SKAFIT, medicovi . twin hielspoor zooltjes.
dinsdag met prinsjesdag kreeg ik mn bestelde zooltjes binnen, direct na het indoen merk je gelijk al dat dit iets met je gaat doen.
de masserende beweging in de ondervoet maakt het mogelijk om sneller te herstellen, en bij mij is dat het geval.
de pijn is na een week veel minder of ik met verdoving loop, heerlijk geen opstart pijn meer ( veel minder).
over is het nog niet, maar als je nu vraagt waar zit jou pijngrens nu? dan zeg ik tussen de 4 en 6.
product is goed doordacht, goed uitgevoerd, maatvoering is optimaal goed.
groetjes Jos


Petra -

Ben nog niet pijnvrij maar heb zeker het idee dat het beter is als ik de zooltjes draag, dus zeer positief

Arnolda Galjé -

Vorige week dinsdag mijn hielspoorzooltjes binnen gekregen. Had al maanden last en was erg sceptisch. Kon smorgens amper lopen en heb dus de zooltjes besteld.
Na enkele dagen werd de pijn minder en nu na een week ben ik vrijwel pijnloos. Ik weet echt niet wat me overkomt... ik draag ze in al mijn gympen , en vooral in degene waarmee ik het meeste last had. Je loopt letterlijk op water, en het is echt een aanrader

lydia -

de hulp aan de telefoon ging heel vlot en ik ben goed geadviseerd. de bezorging was ook heel vlot. de volgende dag (zaterdag) reeds de zooltjes ontvangen.
maar of de zooltjes iets voor mij betekend hebben? tot nu toe voel ik geen enkele verbetering! daarna toch maar een fysiostherapeut geraadpleegd. zij bevestigde dat de zooltjes geen toegevoegde waarde hebben. ze maken het lopen iets comfortabeler maar lossen het probleem geenszins op. dus helaas, jammer voor mij! ik had graag een andere review geschreven.

Jet -

Hielp gelijk tegen hielspoor.
1 zooltje was niet goed, gemeld en kreeg gelijk een nieuwe.
Dus service is ook helemaal top.

H.A.C. Van de Water -

Geen resultaat geconstateerd.
Jammer maar waar

Thea -

Even wennen, je moet wel ruimte in de schoen hebben om ze te kunnen plaatsen. Maar gelijk resultaat.

Van Mechelen Johan -

Na de eerste week geen pijn meer. Wel effe wennen. Goede kwaliteit. Ben zeer tevreden.

Paul Ridderbeks -

Nog niet veel profijt.wel schoenen FitFlop gekochte die zijn super

Stephan Vandeput -

Ben heel tevreden van de inleg zool na 3 dagen bijna mij klachten weg.

Ada Schroevers -

Ik heb ze niet lang in mijn schoenen gehad want mijn tenen gingen tintelen door het dragen van de zooltjes. Misschien moet ik het weer proberen.

Inge -

fantastisch deze zooltjes! Heb geen pijn meer, had ik al driekwart jaar en van alles geprobeerd.
Helaas laat wel de hak los, maar dit komt wrsl, omdat ik de zooltjes steeds verwissel in andere schoenen.

Dillen peggy -

Ik ben niet zo tevreden,ik heb maat 38,39 genomen,heb ze dân op maat geknipt,nu zijn ze te klein,ik kan ze niet dragen,want ze schuiven van voor naar achter en doet pijn,wat nu.

ankie -

ik heb heel zwaar hielspoor aan de linkerkant met een kalkaangroei van +/- 1 cm. Dank zij de zooltjes kan ik mijn werk blijven doen en loop ik een ganse dag rond en verzacht de pijn een beetje. ik gebruik ze nu 2 maand. de rechterkant heb ik ook hielspoor en dankzij de zooltjes wordt ik daar niks meer gewaar.

Hilde -

Eerst wennen en keren stappen met deze “bewegende” zolen maar top comfort en geen pijn meer. Na eendag rondlopen geen vermoeide voeten meer en minder rugpijn. De zool zet je in balans! Opgepast, je zit wat hoger in de schoenen endus moet je echt het vaste schoenzooltje uit de schoen halen.

Guus -

Ik gebruik nu de twin heels inleg zooitje nu al meer dan 1 jaar elke 2 mnd leg ik er nieuwe zooitje in mijn werkschoenen heb geen last van oliespoor een echte aanrader�

Anna -

Snelle levering en ze werkten vanaf dag 1! Ik hoefde er ook eigenlijk niet aan te wennen. Ze lopen prettig.

Elly -

Geen verbetering van mijn hielspoor pijnklachten na een week dragen.
Jammer, want de reviews zijn zo goed dat ik hoopte op een wondertje. Wellicht werkt het preventief (ik loop al 2 maanden met pijn)

Francien -

Ik gebruik ze nu 2 weken en de hielpijn is al enorm verminderd. Ze lopen fantastisch en werken beter dan alle andere produkten die ik tot nu toe heb geprobeerd.

Wouter Vanden Haesevelde -

draag ze nog maar een paar dagen ; lichte verbetering hopelijk gaat het verder in de goede zin

Karin -

Na een paar dagen wennen ,zaten de zooltjes heerlijk, geen last van hielspoor en minder last van mijn knieën.

Cobie -

Ik heb de zooltjes in mijn werkschoenen omdat ik daar het meeste loop.
Eerst was het even wennen maar na een paar dagen wel verlichting bij het lopen.
Ben nog niet van de pijn af maar het gaat wel steeds beter!

Lan Loontjens -

Ik heb de zooltjes een paar weken gebruikt en voel geen verbetering. Elke keer als ik ze gebruik heb ik meer pijn aan mijn voet. Is wel jammer want ze zijn niet goedkoop geweest. Ik heb nu een paar keer shockwave therapie gehad en de pijn is gelukkig al minder.

Kees Suijkerbuijk -

Prima zooltjes! Na 2 dagen was ik gewend aan de zooltjes en was nagenoeg verlost van de pijn als gevolg van hielspoor.

heleen beers -

fantastisch al na een aantal uren verlichting van pijn, super...

Monique Schippers -

Heb deze nu een week maar vindt het absoluut niet lopen, Kan als ik ze even heb in gehad helemaal niet meer vooruit. Zonde van mijn geld.

Van Damme Magda -

Sukkelde al 6 maanden met hielspoor; Dr Scholl-zolen geprobeerd, naar huisdokter en orthopedist geweest; niets hielp. De Medicovi TWIN-HEELS hielspoor zooltjes werken onmiddelijk om de pijn te verlichten. Dank!

Sabine DE ROUS -

Twee jaar geleden had ik hielspoor aan mijn rechtervoet, uiteindelijk bij de kinesist beland, nu begon mijn linkervoet te protesteren maar zag ik het bezoek aan een kinesist echt niet zitten, vandaar beginnen zoeken naar alternatieven.
In het verleden ook al allerlei zooltjes gebruikt zonder resultaat maar met al deze commentaren toch mijn hoop erop gezet en besteld. Ik draag ze nu bijna een week en er is effectief verbetering én verlichting, je wordt als het ware de ganse dag gemasseerd aan de voeten. Ondertussen ook al twee keer gaan lopen met deze zooltjes, uiteraard zeer traag, maar het ging vrij vlot, laat ons zeggen op 70% van wat anders mijn capaciteit is. Dus ik ben heel erg tevreden, hopelijk vermindert de pijn snel helemaal.
Een heel tevreden klant !

Isabel -

Zalig om te dragen . Draag ze nu ongeveer 7 dagen en pijn is al fel vermindert.
Aanrader!

Monique van der Meeren- Vervest -

Na een half jaar strompelend uit bed te zijn gekomen. (De vorige keer ging het vanzelf weer weg) toch maar de huisarts geraadpleegd. Zij verwees me door naar de podotherapeut. Omdat ik daar echter geen verzekering voor heb, ben ik verder gaan zoeken en kwam ik hier terecht. Na 4 dagen voel ik al verlichting en ik kijk uit naar hoe het zal zijn over een paar weken, want ook mijn andere voet die ooit een stevige blessure opliep heeft er veel baat bij en heeft een duidelijke betere doorbloeding, waardoor minder zwelling. Ik ben er blij mee!

Corry -

Mijn hielspoorklachten zijn na een half jaar met zeker 70% afgenomen.
Pijn wordt direct verlicht bij ingebruikname.
Aanrader dus.

Corry -

Ik heb echt baat gehad bij deze zooltjes, pijnklachten zijn nu na 6 maanden met zeker 70% afgenomen. Heb nu weer nieuwe besteld en hoop dat ze me definitief van mijn hielspoor klachten afhelpen.

Danny -

Met de MEDICOVI Twin-Heels inlegzolen voelde ik al het verschil na enkele uren, nu een week later wil ik ze niet meer missen. De pijn is voor 98% verdwenen, zelfs de dokter is onder de indruk. Bij het bestellen had ik mijn bedenkingen want ik had net een inleghieltje gekocht bij de apotheker die mij toch €23 kosten, maar met weinig verbetering daarom ging ik op zoek naar iets anders en kwam ik terecht bij Skafit en MEDICOVI Twin-Heels inlegzolen . De prijs was wel een struikelblok maar om pijn te verlichten zou je echt alles uitgeven. Met de ervaring die ik nu heb met de inlegzool van MEDICOVI had ik er beter 2 sets gekocht dit had mij €12 + €2,95 transport bespaart. Twijfel niet dit werkt echt. Prima levering.

Henk -

Snelle levering van een goed product.

Martine -

Sedert ik de zolen draag heb ik helemaal geen pijn meer! Ze zijn gewoon weg perfect! Een aanrader voor mensen met hielspoor!

Griet ramses -

Zo goede zolen!!!! Heb ze bijna 2 jaar gedragen en ben er vanaf ✌️. Juist af en toe draag ik ze nog in de winter !!! Echt aan te raden voor iedereen 👍😁

Willem Groot -

Geen woorden over vuil maken: Gewoon perfect!
Wát een rust aan mijn voeten! In het begin wat sceptisch en wennen, maar later: heerlijk.

Hannie -

Ik gebruik nu 10 dagen het hielspoor zooltje, en ik ben nagenoeg van de pijn af. Heb eerst een hielspoorkous en gelhakjes geprobeerd. Wel loop ik de hele dag op schoenen met de zooltjes.
Voor iedereen aan te raden. Ik ben er heel blij mee, ik had echt heel veel pijn.

j lodder -

Ik heb hielspoor. De twin heels steunzolen gebruik ik naast de dagelijkse oefeningen.
De levering van het product was vlot en de zooltjes geven pijnverlichting, zoals voorspeld.
Hartelijk dank,

Judith Weber -

Meteen verlichting van de pijn bij het dragen van de zooltjes. Aan te raden voor iedereen met hielspoor.

Bianca van Yperen Souer -

Ik ben heel blij met de zooltjes. Ze gaven direct verlichting en heb tot nu toe ook geen last nu van de drukpinten onder mijn voeten. Het loopt heerlijk op die masserende zooltjes😀

Bram Visser -

Zeer positief bij het dragen van de zooltjes verdwijnen mijn klachten erg snel.

Ferry Halsema -

Deze zooltjes hebben mij direct verlichting gegeven voor mijn peesplaatpijn. Gebruik ze nu vier dagen en kan er goed mee lopen.Had eerst een ander soort met een zachte hiel maar harde voorkant maar daar kon ik echt niet mee lopen, kortom,deze hielspoorzooltjes zijn super!!!

Nel -

Ik heb al weken last van hielspoor,probeerde eerst met mijn voet op een ijszak,maar dat gaf weinig resultaat. Nu heb ik de inlegzooltjes en loop een stuk prettiger.
De pijn wordt er echt minder door.Kan ze iedereen aanbevelen.

tonlil -

Helaas zijn mijn klachten verergerd. Veel meer pijn. Na 5 dagen heb ik ze niet meer gebruikt.

Harry Reijnders -

Prima inlegzolen zegt mijn schoonzus! En ik vind het een uitstekende Service. Goed verpakt de volgende dag in de bus! Gewoon geweldig👍👏👍👏👍

Ellen -

Heb ze net ontvangen maar nog geen echt groots resultaat. Het loopt wel prettig.

Marcelle -

Helaas kreeg ik de verkeerde maat en volgens de, overigens heel vriendelijke klantenservice-meneer, kreeg ik te horen dat er geen voorraad meer is. Ik zit nu al ruim een week te wachten op nieuwe. Hoop dat ze snel verstuurd worden, nog niet gehoord of de nieuwe voorraad binnen is. Dus nog niet tevreden.....

joan manoch -

hele goeie service...👍, verbetering en lekker lopen met m'n twin -heels..👍👍

Peter Bol -

Ik heb al enige jaren periodiek last van hielspoor. Daar gebruikte ik in voorkomende gevallen een gel-hieltje voor. Tot nu toe met succes. Enige maanden terug begon ik last te krijgen van mijn linker hiel. Daar ben ik lange tijd stug mee blijven doorlopen. Tot het niet meer ging. Na een dag lopen op deze zooltjes was er al verbetering. Nu, na ruim een week kan ik weer wandelen zonder mijzelf geweld aan te doen. Voeten en ook de knieën zijn bij het lopen flink in training. Na enige uren is het in het begin nodig om uit te rusten zonder schoenen en de zooltjes. Na een kwartier kan ik weer verder. Ik weet nu zeker dat ik voortaan op deze twinheel zooltjes blijf lopen. Ook nadat de pijn verdwenen is!

Rob -

Een week de twinheels in gebruik en het geeft verbetering bij het lopen.
Minder gevoelige voetzolen.
Ben er tevreden mee. Tevens ook een snelle levering.
Top voor skafit

Jannie -

Even wennen maar het voelt na een dag dragen goed aan dus gewoon doorgaan

jorieke -

eerst even wennen maar dat gaat heel snel. ik vind het echt al helpen voor hielspoor de klachten worden echt al minder dus ik blijf zeker doorgaan.

s. primo -

Begon weer hielklachten te krijgen en heb daarom de zolen preventief gekocht. Dit lijkt goed te werken. T geeft rust bij lopen en sporten. Ik ben tevreden.

Wout Linssen -

Doordachte constructie. Ondersteuning en bescherming precies daar waar het noodzakelijk is. Zeer tevreden met het resultaat!

Annemarie Dijkstra -

Ik heb deze zolen afgelopen dinsdag besteld en gisteren al gekregen.
Eerst dacht ik dat ze beetje klein leken maar ik deed ze in de schoenen bovenop mijn steunzolen die ik al heb. Vond het eerst beetje gek lopen maar het zit perfect en het voelt net of je op wolken loopt. Deze heb ik gekocht omdat ik hielspoor heb. Hopelijk helpt dit en dat ik weer kan gaan sporten.

M. Romijn -

wat een verbetering. Loopt heerlijk en geeft vrij snel verbetering. Heb nu veel minder last van pijnlijke voeten. Ik ga het zeker voor langere tijd uitproberen en kan het iedereen aanbevelen. Ook heel fijn dat je ze de dag na bestelling al ontvangt. Sommige van mijn damesschoenen voelen nu wat krap maar dat is echt het enige minpuntje tot nu toe.

Anneke Diephuis -

Sinds ander halve week loop ik op de zooltjes. De hielspoor aan beide hielen is aanmerkelijk verminderd. Ik ben erg blij dat ik de zooltjes heb aangeschaft.
Bovendien lopen de zooltjes bijzonder zacht en prettig.

W.H.M. Veltink -

Helemaal top geregeld en ik merk al vooruitgang. Perfect!

Herman Willems -

Mijn eerste set was binnen een halve dag lek. Ik was op mijn werk, dus liep de andere halve dag met een kletsnatte schoen en sok. Tegenvallertje dus..... Gelukkig heeft Skafit een prima service en werd er per omgaande een nieuwe set opgestuurd. Zelfs de retourkosten van de defecte zolen werden keurig en snel vergoed.
Nu met mijn nieuwe set super tevreden, het is even wennen vind ik, maar de pijn-klachten van de hielspoor nemen af!

Karen van Beek -

Bedankt voor de snelle service! 1 dag later had ik de zolen al binnen. ben er zeer tevreden over. En inderdaad ze voelen echt goed aan. Hielspoor is direct beter bij mij.

Veerle -

deze zooltjes helpen heel goed tegen de pijn van mijn hielspoor. Heb er al meerder uitgetest maar deze helpen het beste. Moet voor mijn werk veel wandelen en stilstaan vandaar dat een hielspoor heel pijnlijk is; deze zooltjes helpen zo goed dat ik een tweede exemplaar ga bestellen om gemakkelijker te kunnen wisselen van schoenen.

Petra Ongena -

Super gewoon!!!
Ben zeer tevreden van mijn levering op donderdag besteld, en op vrijdag al geleverd, verder moet ik zeggen dat de twin heels heel goed helpen, zolang je maar in beweging blijft, als je lange tijd ter plaatse staat helpt het niet zo, maar ja dat zal wel normaal zijn. kheb zeker geen spijt van mijn aankoop, verlicht enorm goed de pijn!!!

Sophia -

Al na een dag voelde ik een verandering. Ik ben er erg blij mee.
Het is een product dat ik iedereen zou aanraden.

Sjoerd Boonstra -

Werd snel geleverd, moest even wennen maar de eerste dag al beduidend minder pijn. Ik ben uiterst tevreden!

K. Scheffer -

Ge-wel-dig! vanaf het eerste moment direct verlichting.

Thom Karsten -

Superieur !
Maanden wanhopig op zoek geweest naar een oplossing van mijn hielspoor probleem. Van alles geprobeerd, steeds weer teleurstellend. Een collega gaf mij de gouden tip: na drie dagen nauwelijks meer pijn. Onvoorstelbaar!

magda -

super snelle levering en geven gelijk verlichting aan je voeten...ben wrg blij mee

Kristel Alaerts -

Ik bestelde de zooltjes voor mijn man die links mank loopt sinds een tijd. Hij heeft nog geen finale diagnose maar hoogstwaarschijnlijk heeft hij last van hielspoor. Van de eerste moment dat hij op de zooltjes liep was de pijn zo goed als weg. Het gaat met ups en downs, soms heeft hij nog wat last maar hij is super tevreden. Ik heb zelf een schoenwinkel en ga deze zooltjes ook zeker aanbevelen bij mijn klanten.

Elisabeth de jager -

hoewel ik wat sceptisch was tegenover zooltjes in het algemeen ; ik ben uiterst tevreden, kan weer een beetje lopen, zelfs zonder krukken.
ik hoop op geheel herstel van mijn voet. ik had echt niet gedacht dat de zooltjes zoveel uit zouden maken.

Ad Schuurman -

De eerste ervaringen zijn zonder meer positief. Comfortabel in het dragen. Het voelt goed. Pijn onder de voet nog niet veel minder. Maar dat verwachtte ik ook niet op zo'n korte termijn. Ben vol goede moed dat het alleen maar beter kan gaan worden.

jeannette -

Gebruik deze zolen al vele jaren.aanvankelijk om hielspoorb te helpen genezen.nadien voor een goede voetstand ter voorkoming van klachten. Wissel ze af met de specifieke voorvoet zolen. Zeer tevreden

H.Jonker. -

Vorig jaar rechter voet hielspoor gehad,zooltjes besteld en gebruikt en me hielspoor is na een half jaar verdwenen.
Tegen me huisarts verteld,en die heeft er notitie van genomen en genoteert.
Nu heb ik aan me hiel van me linker voet een irrietatie ,en weer zooltjes in mijn schoenen zitten,
en hoop in verloop van tijd weer resultaat van te ondervinden.

Lia -

Pijn is over!
Heb een paar jaar geleden de zooltjes al gedragen en ben toen van de pijn afgekomen.
Pas weer een paar nieuwe gekocht, omdat ik het prettig vindt bij het lopen.

Henk Postma -

De bevindingen zijn zoals het nu is heel goed .

Beert -

werkt boven verwachting. bestelprocedure was zoeken. voor het overige prima levering

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per Paar (incl. btw)

1 of meer

€ 49,00

2 of meer

€ 49,00  € 43,00

3 of meer

€ 49,00  € 39,00

Onze gegevens

Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 644

Fax: (+31) (0)20 - 753 7095

Email: info@skafit.nl


Alle prijzen op deze website zijn
inclusief BTW

Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Afterpay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden